Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjemmel összekaptunk, a...

A férjemmel összekaptunk, a gyerkőc kibirhatatlan, a tanulás nem megy. Szörnyű napom van. Másnak is össze szoktak jönni a dolgok?

Figyelt kérdés
NAgyo kivagyok. Ugy érzem semmi sem sikerül nekem. Egyetemre járok, ez a vizsgaidőszak borzalmas volt, pénteken lenne az utolso vizsgám, de nem tudok elmenni, igy 3 vizsgám nincs meg. :( A férjemmel jol összekaptunk egy kis hülyeségen. Dolgozom, de kiderült, hogy nem tudnak kifizetni, csak augusztusban, ezért lehet hogy ugrik a nyaralásunk. A gyerköccel nem tudok mit kezdeni ilyen esőben. :((((( VAn valami ötletetetk hogy éljem tul az elkövetkezendő napokat? Tiszta lelkiismaratfurdalásom van, hogy az egyetemen sem tudtam helyt állni. meg sehol... És még lefogynom sem sikerül egy dekát sem.. :(
2010. jún. 22. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14:48 vagyok. Háát, kit mi nyugtat meg, engem a vásárlás ugyan nem nyugtatna meg, hogy ha tudom, hogy augusztusig nem kapok lóvét, mert addig is meg kell élni valahogy. Inkább menjetek el a gyerekkel valahová, tudom, rossz idő van, de csinálj gyereknapot, öltöztesd be vízhatlan ruhába, azt hadd ugráljon a pocsolyákban. :) Azt minden gyerek élvezi. Egyébként én 24 vagyok, 1 éves babával. Nem megy ennyi dolog egyszerre. Halassz az egyetemen és meríts egy kis energiát.
2010. jún. 22. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Így már értem. Bocsánat, csak látom a fiatalokat, ahogy be vannak sózva ezzel a gyerekvállalással már ilyen 22-23 évesen és aztán pár év múlva rájönnek, hogy sok mindenről le kellett mondaniuk.
2010. jún. 22. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:

most már mindent értek.nem vok még egyetemista,de ha ez a vizsga nem sikerül akkor a félévet ismételned kell?ha igen,akkor nyugodj bele,ha meg nem majd jövőre sikerül.nagyon sajnállak a babás dolog miatt.a gyerkőcöt sztem kicsit add oda anyudéknak és a férjeddel menj el legalább 2 napra vhova,jót fog tenni.este meg egy kis békülős szex és minden rendbe jön :)

17/L

2010. jún. 22. 15:01
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindeninek. Apának most irtam egy smst, (békülési szándékkal) kiváncsi vagyok visszair e.

Nem voltunk besózva a gyerköccel, orvosi pályát szerettem volna választani, de sajnos a Sors közbeszólt. Igy is doktor leszek, de máshogy. Épp azért tanulok, hogy ne kellejem késöbb 3 müszakban robotolnom és többet lehessek a családommal.

Tudom hogy sok és érzem is. Nem is megy, mint irtam. Ezért a munkát szeptembertől hanyagolom. Az egyetemet nem szeretném, mert igy előfordulhat hogy 5 év helyett 6 év alatt végzem el. Nehéz ezt elfogadni maximalistaként.

2010. jún. 22. 15:04
 15/16 anonim ***** válasza:

A legolcsóbbat tudom javasolni, ha kisüt a nap menjetek el kirándulni, vigyetek kaját is üljetek le a fűbe a vadvirágok közé. Rossz idő esetére esetleg videókölcsönző?

Ha van házatok akkor esetleg házcserére gondoltál már?

Biztos tudsz arról, hogy lehet csatlakozni egy lánchoz, és házat lehet cserélni. Így megoldott nyaralás alatt a szállás.

Volt egy ilyen film is...de a lánc tényleg létezik.

Ha ettől félsz, próbálj külföldi fórumokon levelezni és cseréljetek így lakást.

A férjem munkatársa így ment ki Angliába egy hétre.

Nem értem az orvosi egyetemet hagytad ott, akkor most hová jársz?

Lehet, hogy nem nyugtat meg, de én egyetemet végeztem, most pedig már az átképzésen gondolkodom.

Gyerek mellett, szülők nélkül nekem is ez már nehezebb lesz.

2010. jún. 22. 15:09
 16/16 A kérdező kommentje:

Jogi karra járok, ezért irtam, hogy doktor leszek igy is, csak másképp.

A házcseréről még nem hallottam, de megnézem mindenképp, köszi az ötletet.

2010. jún. 22. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!