Hogyan lehet titokban nagyobb értékben ajándékozni a közös számlás kapcsolatokban?
Idén kerültünk közös számlára, így még sosem ütköztem ebbe a problémába. Kigondoltam, hogy a férjemmel meglepiből elutazunk, mert egy újabb x-hez közelít. (Pár nap Európán belül.) Két dolgon gondolkodom: hogy oldom meg a szálloda kifizetését? Észreveszi a számlánkon az ekkora pénzmozgást, amikor belép valami utalásért. A másik gondom, hogy ha közösen megszerzett jövedelem van közös számlán (egyébként ugyanannyit keresünk), akkor most így ő is fizeti a saját meglepijét.
Aki szintén így van ezekkel, adjon nekem tanácsot.:) Köszi!
Sajnos nem egy luxusautó árát tudom elkölteni erre a hétvégére, bárcsak így lenne.:) És tudom, hogy vágyik rá, hogy utazzunk.
A közös számla muszáj volt, meg amúgy se rossz a hétköznapokban, az ajándékozáskor az, de ha elég kreatív lennék, megoldanám ezt is.
Egyébként semmire nem gyűjtünk, és volt már korábban ilyen tételben meglepetésem számára. Nem olyan régen egy vágyott íróasztalt kapott székkel, de akkor a vásárlás és a meglepi között nem telt egy nap sem, így nem vette észre a pénzmozgást. Sms szolgáltatásunk nincsen rá. Azt hiszem, kérek kölcsön anyuéktól, csak nehogy aztán elmondják.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!