28 évesen felnevelni egy 12 éves kislányt?
Unokahúgomról lenne szó, én lennék a keresztapja. Sajnos nővérem még a nyáron elhunyt, az apa pedig már rég elhagyta őket, szóval nekem kell felnevelnem a lányt, amivel egyébként nincs is bajom, csak az a baj, hogy most lesz az a korszaka, amikor nagyon könnyen elkallódhat, ha nem figyelek rá eléggé, na meg később jönnek a fiúk, továbbtanulás, stb.
Gondolom értitek.
Szexről, pasikról eltudok vele beszélgetni, vagy válaszolni ha kérdez, de ott van a húgom is, ha esetleg női dolgokról lenne szó. Igaz, ő is csak most töltötte be a 15-öt, de nem egy hülye lány.
#10 Megkérdezték az apját, azt mondta, hogy nem vállalja. De ő már azóta leszarja szegénykét, mióta megfogant, szóval amikor a nővérem már olyan állapotban volt, már tudtam, hogy nekem kell elvállalnom.
Az életkorotok alapján simán lehettek barátnők is :)
Amúgy szerintem egy 12 éves gyereken már látszana, ha készülne elkallódni. Az ilyen gyerekek általában kicsi koruktól kezdve szemtelenek, feleselnek stb. Ha 12 évesen jó gyerek, akkor elég kicsi a valószínűsége, hogy elkallódik, amennyiben nem sz@ros telibe a fejét, de a kérdés kiírása alapján úgy látom, érdekel téged a jövője, úgyhogy nem hiszem, hogy nem fogsz vele foglalkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!