Elfogadnád a “lefizetést”?
Hároméves a kislányom, és a megunt, felesleges dolgait el szoktam adogatni internetes oldalakon párszáz-ezer forintért. Az egyik nagybátyám felfedezte a hirdetéseimet, és mivel viszonylag ismert család tagja vagyok, kitalálta, hogy szégyent hozok a családomra ezekkel a hirdetésekkel. Azt mondta, ő mindent megvesz dupla áron, csak ne tegyem ki a hirdetéseket (illetve a meglévőket vegyem le).
Ti mit csinálnátok? Egyrészt baromira irritál, hogy gyamkodni próbál felettem, és rohadtul nem érdekel, ki mit gondol rólam/rólunk. Másrészről pedig azt gondolom, hogy ha ilyen hülye, akkor fizessen.
Nem fogadnám el, mert ha jó állapotban vannak a babacuccok, szeretném, ha olyan helyre kerülne, ahol használják is.
Nem hozol szégyent a családodra, ismertek vagytok, vagy sem, inkább tisztelendő, hogy nem a kukába dobjátok a használható cuccokat.
Mond neki, hogy nem hozol senkire szégyent ezzel, ha ő úgy gondolja az ő értékrendje hibázik valahol.
Tuti letiltanám őt az aukciókról, mivel tudod, hogy ha ő venné meg, legfeljebb kidobná a cuccokat.
A lefizetést sem fogadnám el, ezt felvetni is gáz, sértés.
De miért szégyen? Viszonylag ismert emberek nem adhatják tovább a használt holmijukat? :D
Minek örülne? Ha kidobnád? Vagy ha adományoznád? Vagy meg akarna mindent tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!