Szerintetek mit tegyek? (Többi lent)
ez így nehéz szerintem. M.o.-on szerintem akkor van esély, ha itt élsz életvitelszerűen és mondjuk italozik a férjed, bántalmaz. Én a helyedben albérletben gondolkodnék. Mondjuk nem Szegeden, mert az nem olcsó. De ha "menekülsz" a helyzet elől, akkor egy kisváros is jó lenne neked.
Esetleg egy új párkapcsolat? Ahol az új pasi elfogadná a két gyereket? Az is lehet egy megoldás...,csak ahhoz sok idő kell hogy kialakuljon egy kapcsolat.
Szerintem sehogy, anyaotthonnak a várandósonak fenntartott helyet nevezik.
Van ugyan családok átmeneti otthona, de olvasd át ezt, talán akkor már nem is akarsz ilyen helyre menni:
Meg szerintem ezek külföldről nem fogadnak jelentkezőket.
Keress munkát, abból fizess albérletet, abban az országban, amit kinéztél magadnak.
Mindenképp legyen pénzed félre téve !!! A gyerekeket nem biztos , hogy az apja tudta nélkül el lehet hozni ( ebben nem tudom pontosan ) . Mindegy most , hogy hova mész , először albérleted legyen és munka ( ha nincs elegendő pénzed egy időre amíg nem találsz)
Nem lehet beszélni a pároddal?? Normálisan megoldani , a gyerekek miatt is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!