Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarnak ennyire az...

Miért zavarnak ennyire az emlékei, mikor ő sem foglalkozik velük?

Figyelt kérdés

Összeköltözni,eljegyezni akar,legnagyobb problémája,hogymelyik templomban vegyen el,imád...

én mégjobban imádom.

Időnként viszont falra mászok saját magamtól.Zavarnak dolgok.Szülei házában szobájában minden ugy van ahogy 16 évesen kialakitották.Azóta csak halmozodtak dolgok,ajándékok,apróságok,mint mindenki másnál,szüleimnél én szobám is tele van ilyenekkel.

Exektől kapott plüss,cd,akármi.

Én sem dobtam ki azt ami értékes,már nem köt hozzá emlék,csak tárgyak,eszközök,hülye lennék kidobni.Ő sem őrizget semmi porfogót,nem köti hozzájuk emlék,fényképeket mind kidobálta,én még azt sem.

Őt nem érdeklik ezek,engem zavarnak.Nem mondom,mert nem akarok vele semmi olyat kidobatni,ami helyett ujat kellene venni,meg ott elférnek,közös lakásba semmi olyat nem hozott,én igen,bár nemtudom tudja e hogy honnan van.

Nem ezzel kellene foglalkoznom,de időnként akkoris...

normális vagyok?

22/L

2010. jún. 21. 09:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kezeld a helyén a dolgokat: az emlékeket úgysem a tárgyak jelentik, hiába dobod ki őket, azok bennünk élnek.

Ráadásul mindenkinek van múltja, mindenkit ezzel együtt kell elfogadni, mert hozzá tartozik. A szeretet teljes elfogadást jelent, ha a múltját nem tudod elfogadni, nem szereted. Az exek által lett olyan, ők is alakították, amilyennek szereted. Nem tudod kisajátítani.

2010. jún. 21. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!