Miért van ennyi kötelezettsége egy 18 évesnek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és amióta középiskolába járok, minden nyári szünetben elvárják tőlem hogy "végig dolgozzam a nyarat". minden nyáron szoktam dolgozni van amikor 1 hónapot, és van amikor fél hónapot (az a munkahely csak ennyi időt engedélyez..) most nyáron is megyek fél hónapra. Ráadásul annyira nem szorul rá a családi helyzetem h ennyit dolgozzak..
csak olyan rossz mert mindig ezen vitatkozok itthon mindenkivel:S
2010. jún. 21. 08:25
11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és igazatok van. örülnöm kéne h ilyen korban már vállalni lehet munkát..úgyérzem én vagyok túl önző..:(
2010. jún. 21. 09:16
13/16 A kérdező kommentje:
nem kell :)
2010. jún. 21. 13:16
14/16 anonim válasza:
Miért ebben a rovatban van ez a kérdés?
A korábbi válaszadók ebbe bele sem kötöttek.
15/16 anonim válasza:
Nem értem hogy egy 18 évesen hogy lehetsz ennyire gyerekes, így sose lesz belöled ember.
16/16 anonim válasza:
Fél hónap az csak kettő hét. Ne viccelj, az semmi. Épp csak ízelítő. Szerintem jó dolog a szüleidtől. Én is el fogom a gyerekeket küldeni ha nagyobbak lesznek. Meg kell tanulni értékelni a munkát és a pénzt. Több fogalmatok lesz arról mennyi munka összehozni valamit az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!