Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a rosszul...

Mit csináljak a rosszul vagyok a batyamtol? Undorítóan és igenytelenul viselkedik és egyszerűen képtelen vagyok elfogadni?

Figyelt kérdés

31 éves , én 19, tudom hogy a költözés jó megoldás lenne, és tervbe is van véve.

De addig amíg meg egy fedél alatt élünk ki kene birnom idegösszeroppanás nélkül.

Elviselhetetlen tartom a viselkedését.

Sohasem takarít vagy mosogat el maga után, vagy segít bármiben. Rettentő igénytelen, a WC használat után sokszor nem húzza le a WC-t ( kis dolog után sohasem, nagy dolog után legtöbbször nem húzza le rendesen, vagy a fel WC “olyan” marad).

Ahányszor csak elmegyek mellette büdös k**rvaz, meg olyanokat mond hogy r*hadjak meg (minden fele ok nélkül). És ez idegesít a legjobban.

Egy szót nem szólok már hozza, sőt köszönni sem köszönünk, és egyszerűen nem bírja szó nélkül megállni ha el sétálok keletre.Állandóan üvöltözik, böfög miközben egy asztalnál ülünk és eszünk.

Rám csapja az ajtót folyamatosan.

Én ezt már nem bírom tovább, mit lehetne ezzel kezdeni?

Anyukánk semmit nem tesz, néha amikor elszakad a cérna és kiabálni a bátyámmal akkor o is elkezd kiabálni, de ennyi.

Hogy lehet ezt kibírni?

19/L

2018. aug. 19. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy az ő nevén van a ház, a haszonélvezők simán kidobhatják.
2018. aug. 19. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a haszonélvezeti jog erősebb a tulajdonjognál, a haszonélvező bármikor kirakhatja a tulajdonost az ingatlanból.
2018. aug. 19. 14:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tisztítható kád? Legyek vannak a konyhában? Az mekkora igényesség már...
2018. aug. 20. 04:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ti vagytok a haszonélvezők?

Tegyétek ki!

Amíg éltek vissza sem mehet!

2018. aug. 20. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!