Barátot, levelezőpartnert szeretnék találni. Ki tud ilyen helyeket?
Szervusz! Én is ilyen 'problémával' küzdök. Jó lenne néhány jó szó, gondolatcsere. Nincs a környezetemben olyan ember akivel jól eltudnék beszélgetni.
Remélem klassz válaszokat kapsz, amiből én is meríthetek.
;) 29/n
Szerintem ez is ilyen hely :-)
Vagy esetleg az index fórumain is lehet találni, bár én még sosem kerestem, de az indexen is nagyon sokan vannak.
Itt az a baj, hogy a kérdésed egy idő után alulra kerül, így nem sokan veszik a fáradságot, hogy visszakeressék és válaszoljanak rá.
A 2. vagyok. Kerestem neked egy kicsit a neten :-)
Hátha lesz olyan köztük, aki megfelel.
F/40+
Régen én is sokat leveleztem és egy kicsit néha már hiányzik hogy irkáljak egy kicsit... Olyan jó volt régebben igazi borítékos levelet kapni :-) Én szívesen leveleznék.
35F
Szia, nem szeretnék tolakodni, de az utóbbi 1,5-2 évben én is jóformán egyedül maradtam és az én koromban már nem olyan egyszerű, régen elmentem valamilyen szórakozóhelyre, ott könnyen találtam barátnőket, de ebből már kinőttem, itt Bp-n pedig olyan morcos és bizalmatlan mindenki, ha rámosolyogsz valakire az vagy hülyének néz és elfordul, vagy szorosabban fogva a táskáját, elsiet. Nagyon örülnék valakinek, akivel beszélgetni tudok, szóval lányok, írhatnátok nekem is...
N/33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!