Beteg e vagy sem? Anyám (48 éves) 30 évi házasság és 3 gyerek után teljesen kifordult önmagából. Pár hónap leforgása alatt teljesen megváltozott.
Figyelt kérdés
Egy hete bejelentette, hogy elválik apámtól mert van egy roma szeretöje (33 éves) így elhagy minket és kéri az járandóságát. Szerintünk döntése irreális, logikátlan, ez a viselkedés töle teljesen idegen. Feléget maga mögött mindent, úgyszintén a 3 gyerekével kialakított és felépített kapcsolatát is, az új szeretöje miatt. Mivel az összes logikus lehetöséget végigjártam, az egyetlen számomra elfogadható magyarázat, ha ez esetleg valami fizikai-mentális betegség lenne. Szerintetek?2010. jún. 20. 18:08
21/23 anonim válasza:
Nem hinném, hogy beteg.
Biztosan sokkoló volt számotokra a dolog, de aki lelép, pláne hogy egy ideje már csinálja ezt, szerintem nem sok "járandóságra" tarthat igényt.
Én is ismertem egy bácsit, aki egy roma csaj miatt összeveszett az egész családdal, a csajra íratta a házát, most meg elvárja, hogy a lánya cserélje alatta a pelenkát.. (már a házíratási esetnél se volt fiatal..)
22/23 anonim válasza:
mégvalami: a boldogság keresése nem egyenlő azzal, hogy fűvel-fával kefélünk (pl. amíg apuka dolgozik), aztán a családon akarjuk behajtani a fiatal szeretők eltartásához a "járandóságot"...
ez kimondottan az ellentéte a boldogság keresésének, az önálló nő eszményképének...
(a megismert infók alapján)
28f
23/23 anonim válasza:
Mar irtam ide korabban es a kifejtesed utan annyit mondanek, hogy nem fogtok tudni valtoztatni rajta. O igy dontott. Mindannyian felnottek vagyok, igy ha annyira menni akar, menjen. Igy nem fog tovabb hazudni senkinek sem. Most gondold el, hogyha tovabbra is hazudott volna, mondjuk, kiderult volna 10 ev mulva, hogy szeretoje van, edesapad 60 evesen hogy kezdett volna uj eletet? Most meg o sem olyan oreg gondolom. Kezdjen uj eletet, aki meg ilyen csalfa, az utan ne sirjon. Semmi ertelme nem lene egyutt maradniuk. Nem elso eset, ezutan is megcsalna es egyikuk sem lenne boldog. Inkabb orulj 2 dolog miatt. Anyukad talan boldog lesz az uj kapcsolataban. Meg ha felelotlenul is viselkedik, legalabb nem hazudik, nem fog leomlani egy fal rola evek multan, hogy csak jopofizott es kozben ott voltak a szeretok. Ha neki ez tetszik, ti nem tudtok beleszolni, ugysem fog valtozni meg ha ideiglenesen meg is valtozna, elobb-utobb ugyis kijonne rajta az, hogy o ilyen. Ami miatt pedig meg jobban orulj, az az, hogy edesapad nem pazarol tobb idot erre a halott kapcsolatra es o is uj eletet kezdhet most es nem 60 evesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!