Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteg e vagy sem? Anyám (48...

Beteg e vagy sem? Anyám (48 éves) 30 évi házasság és 3 gyerek után teljesen kifordult önmagából. Pár hónap leforgása alatt teljesen megváltozott.

Figyelt kérdés
Egy hete bejelentette, hogy elválik apámtól mert van egy roma szeretöje (33 éves) így elhagy minket és kéri az járandóságát. Szerintünk döntése irreális, logikátlan, ez a viselkedés töle teljesen idegen. Feléget maga mögött mindent, úgyszintén a 3 gyerekével kialakított és felépített kapcsolatát is, az új szeretöje miatt. Mivel az összes logikus lehetöséget végigjártam, az egyetlen számomra elfogadható magyarázat, ha ez esetleg valami fizikai-mentális betegség lenne. Szerintetek?
2010. jún. 20. 18:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%
"A férfi, amikor elválik, tönkre teszi a családot, a nő befejezi a jövő nélküli kapcsolatot."
2010. jún. 20. 19:10
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Már nagyon régen és nagyon távol lehettek édesanyátoktól, ha ennyire nem értitek meg és ilyen gondolataitok vannak.

Ebben az esetben nem is csodálom, hogy végre boldog akar lenni.

2010. jún. 20. 19:30
 13/23 A kérdező kommentje:

Elöször is imádom, imádttam Anyámat mindent megosztottunk egymással a jót a rosszat mindent. Tudni kell róla, hogy kb. 7-8 éve kezdte el kiélni magát, akkor jöttek a barátok, heti 3-4 alkalom buli, miközben Apám külföldön dolgozott, nem is szólt neki senki semmiért, örültünk, hogy feltalálja magát hisz csak jól érzi magát, utána vágta bele a fejét az üzletasszony szerpépe amit Apám támogatott neki, akkorra már teljesen befejezte a háziasszonyi kötelezettségeit, nehezen de elfogadtuk mondván, hogy sokat dolgozik, amit tudttunk megcsináltuk, nem is várta el senki töle, hogy minden a nyakába szakadjon. És késöbb amiröl már csak én tudok, jöttek a pasik az életébe (én 3-ról tudok), volt egy komoly de idejében észre vette magát, hogy mi a fontos és mi a fellángolás, de mindegyiket elmondta és kikérte a véleményemet, volt amikor nehezen viseltem mert azért nehéz amikor egy gyereknek összedöl a hite a szüleivel szemben, de próbáltam megtartani az aranyközép utat.

Az ö tanítása szerint a gyerek az elsö és a gyerek hozza a boldogságot életünk végéig. (egyikünk sem okozott még nekik csalódást, nem vagyunk tökéletesek de szerintem jó gyerekek vagyunk) És ezért nem értem, hogy így elfordul tölünk, tölem! Nem a válással van próbléma, hanem a viselkedésével, ezt szebben és tiszteségesebben el lehetett volna intézni. Nem igazán beszél velünk, talán még tesóimmal talán, de persze úgy mintha mi sem történt volna, velem semmi kapcsolat, jó én most külföldön élek, de se egy telefon se semmi. Azt hiszem el kell engedni, mert ö már elengedett.

2010. jún. 22. 19:37
 14/23 anonim válasza:

Szia!

Én 12 éves voltam,mikor elváltak a szüleim.Anyu ment el,őt okoltam mindenért.Egészen mostanáig.32 évesen értettem meg,hogy mennyire látszat volt csak a házasság,és hogy anyukám nem volt boldog.Próbálj az ő fejével gondolkodni,nézd meg az életet az ő szemével.Lehet,hogy nem volt boldog.Hiába van 3 gyerek,valami hiányzott.Elsők a gyerekek,ez így van,de van egy pont,ahol az anya is számít.Neki is joga van boldognak lenni.

Ő az anyukád.Ha nem hív,hívjad te,ne legyél konok,mindig az anyukád lesz!

2010. jún. 23. 19:32
 15/23 anonim ***** válasza:
Bocsi de kicsit önző vagy neki már nincs sok ideje kiélvezni az életet. Leélt 30 éveset egy házzaságban, felnevelt 3 gyereket akik már biztos nem pelenkások joga van kiélvezni az életet állj mellé és támogasd.
2010. jún. 23. 21:15
 16/23 anonim ***** válasza:
44%
Én anyukáddal egyidős vagyok, és ugyan ez van nálam is. Csak hogy én nem mertem elválni, és elhagyni a "felnőtt" gyermekeimet.Így egy hazugság, és képmutatás az életem.Sem a férjemmel, sem a barátommal nem vagyok boldog.
2010. jún. 23. 21:26
 17/23 anonim ***** válasza:
34%
Hát, tudod itt mindenki támogatja, állj mellé meg stb. Mikor állnátok ti anyukátok mellé, ha egy normális családképet tesz tönkre azzal, ha pasizik? Mert állítom, hogy most nagy a szátok, de csak mert nőről van szó, ha férfiről lenne szó, akkor most mindenféle szemétládának lehordanátok, aki megcsalja a feleségét.
2010. jún. 23. 23:52
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha egy 48 éves férfi lép ki a kapcsolatból a gyerekeinek ugyanugy mellé kell állni, ilyenkor már nincsenek kis gyerekek aki miatt együtt kéne maradni.

A kérdező már felnött külföldön él természetes hogy elszakad a szüleitől és éli az életét ezzel nem teszi tönkre a kapcsolatukat csak mivel múlik az idő válltozik a kapcsolat is.

2010. jún. 24. 00:35
 19/23 anonim ***** válasza:
62%

Valahol megértem anyukádat. És bizony megértelek téged is.

A baj csak az, hogy nem jól lett tálalva ez a dolog. Gondolom már megszoktad anyukád viselkedését, ami egy gyereknek hatalmas csalódás lehetett. Azért nézzen mindenki mélyen magába, ilyen anyára vágyik? Aki 3 év alatt már a sokadik barátját fogyasztja? Nem egyedülálló nőről van szó, akinek nincsenek kötelezettségei. Egy házas emberről, családanyáról és azért az ember mégiscsak családanya marad egész életében, ha már gyereket szül, és szerintem viselkedjen ennek megfelelően.

Előfordul, hogy az ember nem szereti már a férjét, váljon el, nincs abban semmi. Kezdjen új életet, de nem lehet ezt diszkréten, abban a formában, ahogy ez normális?

Miért kell mindjárt az összes pasi ágyában kikötni, mert valljuk be, 4 pasi x idő alatt, hááááát. Meg heti 3-4 alkalom buli 40 évesen, házastársként?

Na mindegy. Én megértem az anyukádat is, 30 évet leélni nem könnyű szerelem nélkül, gondolom csak az érdeketekben tette, hogy eddig is várt, de ha te, gyermekeként úgy érzed, hogy nem kapsz elég odafigyelést, szeretetet, akkor az biztos úgy is van. És egy gyerek hiába nagykorú már, ahogy sokan mondtátok, akkor is mindig gyerek marad, és mindig szüksége van a szeretetre az édesanyjától.

Szóval téged is nagyon megértelek. Próbáljatok meg közeledni egymáshoz, mondd el neki, hogy miért neheztelsz egy kicsit, és még idejében öntsetek tiszta vizet a pohárba, mielőtt mindkettőtök "sérelmei" miatt elidegenedtek egymástól.

2010. jún. 24. 09:23
 20/23 anonim válasza:
73%

csak tippek:

-kapuzárási hiszti

-élvezetek hajszolása

-felelősségek levedlése

innen nézve nem normális. ha korábban is megcsalta a férjét, akkor ez a folyamat nem ma kezdődött...

az anyagiaskodásával is csak lejjebb kerül a lejtőn. sajnálatra méltó egy beteljesült anyukától, hogy teljesen eldobná a családját.

próbálni kell rajta segíteni, persze erőszakoskodás nélkül: mindenki a saját életéért felelős (ha már a gyerkőcök felnőttek)

28f

2010. jún. 24. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!