Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hány éves korotokig jártato...

Ti hány éves korotokig jártatok szüleitekkel eggyütt boltba, piacra vagy bármi egyéb helyre?

Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 10:36
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Én 15 évesen is mindig megyek anyukámmal vásárolni és nem tartom cikinek egyáltalán. Sőt kifejezetten szeretek vásárolni egy teljesen egyszerű élelmiszer boltban is:D. Mondjuk igaz hogy ruhát nem mindig anyukámmal szoktam vásárolni de leginkább azért mert egyszerűbb elmenni a barátaimmal meg tök jó program is.
2018. aug. 15. 10:34
 22/25 anonim ***** válasza:

18 éves létemre is szoktam velük járni üzletbe, piacra. Anyuval kávézni és pizzázni is szoktunk együtt, néha apu is csatlakozik. Ilyenkor szeretek velük lenni, pedig nem azok az ideális szülők, főleg apu bír rengeteget hisztizni a semmin, de nagyon durva hisztiket le tud vágni gyakran, szóval messze nem vagyunk egy álomcsalád. :)

Viszont amúgy nem rossz velük lenni, ha megyünk valahova, olyankor tök jól kijövünk, beszélgetünk, vásárolgatunk, kávézunk. Nincs ebben semmi ciki.

2018. aug. 15. 15:44
 23/25 anonim válasza:
Bármikor szívesen megyek velük vásárolni :) Mondjuk emlékszem rá hogy amikor én is kamaszodtam és ment a nagy haverozás meg bandázás akkor nem mentem velük, de ahogy idősödnek a szüleim, rájöttem hogy minden együtt töltött perc ajándék :) Menj velük te is minél többször mindenhova :)
2018. aug. 16. 08:45
 24/25 anonim válasza:
Talán csak az egyetemi évek alatt nem mentem anyuval,mert messze voltam.De a mai napig szívesen megyek vele vásárolni,stb.pedig már nekem is van családom!Ez egyáltalán nem ciki, meg hát ugye ketten mindig könnyebb vinni a szatyrot...:-)) 29N
2018. aug. 17. 09:49
 25/25 Tom Benko ***** válasza:
Néha még most is.
2018. aug. 18. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!