Ti hány éves korotokig jártatok szüleitekkel eggyütt boltba, piacra vagy bármi egyéb helyre?
Az "eggyütt" szóból ítélve, nagyon fiatal vagy...
Nem szoktam ide válaszolgatni, de ez most nagyon aktuális... Engem is bántanak, hogy minek járkálok anyámmal MINDIG. 20 éves vagyok, röhögtek és magasról lesz.rom.
Nem tudom mi gáz van abban, hogy közösen vásárolunk... Egy az megtudom venni azt, amit magamnak szeretnék, nem kell külön menni, meg félóráig magyarázni, hogy mit vegyen... Közösen cipekedünk... Meg én alapból szeretek vásásrolni, piacozni...
Szóval ameddig él és segíteni kell neki, vagy lesz alkalmam én megyek vele.
Csak hát falun egy program van lemész a boltba és azt figyelik, ki mit vesz, meg kivel jelenik meg...
Engem is röhögtek a haverjaim... Nem fogok azért fél órával később lemenni külön...
Más helyekre viszont nem szívesen járok velük, mert húzzák az időt, megállnak mindenkivel beszélgetni és szétunom az életem...
Ja meg múltkor anyukámnak fájt a lába és nem tudott autót vezetni, mindenhova én vittem... Megkaptam a hátam mögött, hogy az anyjával van mindig... Ha egyszer nem tud maga menni???
Szerintem nem kell vele foglalkozni.
Addig örülj még közösen mentek, majd mikor neked kell bevásárolni, mert nem tud elmenni a boltba, akkor emlékezz!
32 vagyok, régóta nem lakom már otthon, de mostanában is előfordul időnként, hogy együtt megyünk boltba, mert miért ne? Vagy segítek kiválasztani valami nagyobb dolgot, ha épp kell(műszaki cikk pl.) Addigis beszélgetünk. Vagy néhány hete múzeumban voltunk apukámmal meg a szintén felnőtt, külön élő tesómmal. Pont érdekelt mindannyiunkat, hát miért ne csináltunk volna egy közös délutánt belőle?
Rendszeresen amúgy kb. 17-18 éves koromig jártam velük, amellett, hogy persze egyedül is mentem, ha kellett.
Kinek mi öze van hozzá, hogy kivel megyek a boltba? Ez is csak a nyomorult facebook (de)generációnak probléma.
Ha a szüleimmel érzem jól magam, velük megyek a boltba. Ha meg egy leprás kazánkováccsal, akkor meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!