A családom elutazil de rossz érzetem van?
Nem bántásból, de nem foglalkoztál mostanában túl sok ezoterikus dologgal?
Én is hajlamos vagyok ilyen cikkek, filmek stb-k hatására túl sok mindent belelátni valamibe.
Szia! Én tavaly az édesapám halálat éreztem meg , kint dolgoztam külföldön, szeptember 18án jottem volna haza, de 4-en jott egy olyan lehetőségem hogy haza tudok jönni, hát gondolkodás nélkül igent mondtam, ugyanis én a rosszat mindig megérzem , sajnos. Tulajdon képpen a rossz érzés miatt jöttem hamarabb haza, és hát igen....18-án édesapámat el ütötte egy busz. Akkor amikor én jöttem volna haza...érdekes , nem?
Na nekem onnantól mint akinek el ment az esze, aggódtam mindenkiért , főleg anyáért, ha fél 3 kor nem jött haza , én sírtam meg rohamot kaptam , aggódtam! Már egy fokkal jobb a helyzet , de van mikor rám jön a rossz érzés, ám ez se jó....olyankor próbálom a figyelmem elterelni, persze nem mindig jön össze.
Neked azt tudom tanácsolni, hogy a rossz gondolatokat töröld ki! Ne aggódj, mert a rosszat tényleg bevonza az ember! Sajnállak, sajnos tudom milyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!