Hogyan neveljem meg az unokatesóimat, mialatt nálunk nyaralnak?
Sziasztok . Nagy kertes házban lakunk, 20 éves lány vagyok és három unokatesóm itt lesz két hétig. A gyerekek két napja vannak nálunk , de néha nehezen tudom őket megnevelni. Mivel anya dolgozik ezért négy után ér haza, vagy ha vásárol később.
A kislányok 7 éves , 9éves. Elvannak magukban vagy egymással is ,feltalálják magukat . Cicázik, babázik, mesét néz mind a kettő.
A fiú 14 éves. Ő sokszor unatkozik, ezért eldugja a cuccaimat , sokszor veszekszik a hugaival most van abban a korszakában, hogy beszól mindenkinek és megmutatja ki a főni :).
A fiú nem hallgat rám, sokáig nehéz lekötni az érdeklődését. Mit találhatnék ki neki?
Mondjuk ha az én cuccaimhoz nyúlna engedély nélkül bárki is meg vendégként beszólogatna, tuti megmutatnám neki, merre van az ajtó. Azért ez beszarás, nem szállodában van, nehogy már neked kelljen hozzá alkalmazkodni.
Vagy telefon a szülőknek, hogy beszéljenek a kicsi fiukkal vagy ha nem bír rendesen viselkedni, megy haza mint a huzat.
Nem, egyébként ő szeret ide jönni, csak most focizni se tud kimenni , mert senki sincs kint mostanában a focipályán sem.
Igen, pont ez a baj, hogy egy telefonnal egész nap elvannak. Hát én ezt nem pártolom. Nemrégiben jöttem haza, két szülő beszélget a játszótéren a gyerekek meg a hintában nyomják a telefont. Egy világ tört bennem össze. Meg hogy a telefonon rubikkockáznak.
Kapnak telefont , van is nekik , de csak pár órát használhatják, ezt a szüleik is mondták nekem.
Most a tollaslabda bevált , de a srác megunta elég hamar.
Egy 14!évesnek mi az istenért bébiszitter? Ez nevetséges, simán el tudja magát látni, mert nem kisgyerek már.
Amugy én közölném amyukával hogy a kamasz oda megy ahová akar, én leszarom mert lopkodja meg dugdossa a cuccimat, tőlünk eltakarodhat.
Kedves utolsó !
Egy 14 évesre is ugyanúgy ügyelni kell, mint egy 9 éves gyermekre. Nem hagyhatom, hogy akárhová menjen a gyerek.
Hogy lehet ilyet írni,hogy eltakarodhat a gyerek? Azért mielőtt írsz gondolkodj már . Látszik semmi tapasztalatod a gyerekek terén. Vagy ha mégis, elég negatív vagy velük szemben...
Tudom, meglepô lesz amit ìrok, de esetleg....KÖNYV???
Egy 14 éves meg amùgyis találja már fel magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!