Miért zavarja ez a völegényemet?
"felületesen megemlített" egy kérdést a kérdező :D
Kár, hogy kap érte pontot - inkább két pofon kéne neki.
Ez a sztori fullosan kamu és több sebből vérzik:
- 8 év után elvesz? Na ne mondd! Ilyen nem létezik.
- "Eldöntöttük,hogy egy honap mulva törvényesitjük a kapcsolatunkat." Hát ez nem így működik. Sehol sem kaptok időpontot 1 hónapon belül, hacsak nem kaptad be a legyet, de ezt biztosan említetted volna, ha így lenne. Mi kisvárosban esküdtünk 2 tanúval, hétköznap, mégis csak kb. 2 hónappal későbbre kaptunk időpontot.
- Ez nem úgy megy, hogy te egyeztetsz, közösen kell bemenni papírokkal, mindennel együtt.
De tegyük fel, hogy nem kamu. Az ilyen viselkedés szánalmas. Én nem vettem fel a férjem nevét egyáltalán, eszébe sem jutott ilyesmi miatt vergődni.
Mi az h a férfi lesz a családfő és az ő nevet kell hordania a feleségnek?! Normális kapcsolatban egyenlőek a felek, nincs olyan h ő a “családfő” és egyáltalán nem kell felvenni a nevét teljesen.
Semmi hiszti nincs ebben, teljesen jogos, van nekem saját nevem, nem fogom teljesen eltüntetni, csak mert férjhez megyek..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!