Mit tehetnék, hogy megvehessek egy olyan ruhát ami a szüleimnek nem tetszik? 17/F
Figyelt kérdés
Az a gondom,hogy van egy ing ami nekem nagyon tetszik,de ha megvenném akkor azt mondanák,hogy ez bu-zis stb..
( jah és egy rózsaszín ing lenne)
De nagyon jól néz ki!
Mit mondhatnék neki,vagy hogy vehessem rá őket,hogy ne mondják ezt?
Lehet,hogy többen írják majd,hogy mit kell foglalkozni a véleményükkel,de én foglalkozok a véleményükkel,mert egy nagyon jó összetartó család vagyunk és ezt nem szeretném elrontani,mert sajnos lassan kevés az ilyen család!
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Üdv:...
2010. jún. 19. 13:13
31/32 anonim válasza:
16:43 te hülye vagy :D:D Ezzel az erővel minden, ami új, az rossz, felőled még mindig a sátorban laknánk :D Ugyan már, nem szabad ilyen rugalmatlannak lenni ;)
32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon sok segítséget kaptam tőletek! Köszönöm!
Üdv:...
2010. jún. 19. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!