Mit tehetnék, hogy megvehessek egy olyan ruhát ami a szüleimnek nem tetszik? 17/F
Az a gondom,hogy van egy ing ami nekem nagyon tetszik,de ha megvenném akkor azt mondanák,hogy ez bu-zis stb..
( jah és egy rózsaszín ing lenne)
De nagyon jól néz ki!
Mit mondhatnék neki,vagy hogy vehessem rá őket,hogy ne mondják ezt?
Lehet,hogy többen írják majd,hogy mit kell foglalkozni a véleményükkel,de én foglalkozok a véleményükkel,mert egy nagyon jó összetartó család vagyunk és ezt nem szeretném elrontani,mert sajnos lassan kevés az ilyen család!
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Üdv:...
Nekem sem tetszenek a rózsaszín ingek, polók. Már az elején megegyeztünk barátommal, hogy neki olyan nem lesz, mert szerintem és szerinte is b#zis.
Van egy-két ritka kivétel amúgy akinek jól áll, de az nagyon-nagyon ritka. Sokkal ritkább mint amennyi srác felveszi.
De Te tudod, ha Neked ez tetszik, nem hiszem, hogy családi botrány lenne belőle. Maximum megígéred, hogy családi összejöveteleken nem lesz Rajtad, meg ilyen nagyobb rendezvényeken, ahol sokan látnának benne :P
hát igen... :)
Ez nem ilyen üzletemberes ing,hanem inkább divat ing! ez a gond :)
Tényleg b*zis. A lányok többségének nem tetszik egy rózsaszín ing egy fiún. Keress inkább más színt szerintem. Pl egy bordót, az színes, dögös.
A páromnak fekete ingei vannak, ami hagyományos szín, nem kirívó, de nagyon jól néz ki egy farmerral, vagy kiképzőgatyával.
Nem véletlenül nincs a lányoknak öltönye, a fiúknak meg szoknyája. Szerintem a rózsaszín nem áll jól egy fiúnak sem.
Mindemellett ha nagyon tetszik az az ing, vedd meg és állj ki a véleményed mellett, de nem tudod elérni, hogy a szüleidnek tetsszen, hiszen egy generációval idősebbek, náluk még nem volt az ilyesmi divat.
L/18
kedves 13:37-es!
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!