Mit tehetnék, hogy megvehessek egy olyan ruhát ami a szüleimnek nem tetszik? 17/F
Az a gondom,hogy van egy ing ami nekem nagyon tetszik,de ha megvenném akkor azt mondanák,hogy ez bu-zis stb..
( jah és egy rózsaszín ing lenne)
De nagyon jól néz ki!
Mit mondhatnék neki,vagy hogy vehessem rá őket,hogy ne mondják ezt?
Lehet,hogy többen írják majd,hogy mit kell foglalkozni a véleményükkel,de én foglalkozok a véleményükkel,mert egy nagyon jó összetartó család vagyunk és ezt nem szeretném elrontani,mert sajnos lassan kevés az ilyen család!
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Üdv:...
sok retardált még 70-80 korszakban érzi magá
passzio.hu/kepek/rockmuzeum/Fekete_Baranyok_Fesztival.jpg
de gondolom aki it aztirja pl: deb*zis köcsög b*zis hordanak ilyet
valahogy ígynézhetnek ki
bekex.hu/files/images/kocka1.jpg
agyiszint.hu/posts/2009/09/12/agyiszint/kocka.jpg (gépes)
Kedves 14:00!!
Köszönöm amit írtál!
Üdv:..
"egy nagyon jó összetartó család vagyunk és ezt nem szeretném elrontani,mert sajnos lassan kevés az ilyen család!"
Most kajak azt hiszed attól nem fognak szeretni vagy nem lesztek összetartóak mert felveszel egy rózsaszín pólót? :D Mondjad nekik, hogy neked az tetszik, és kész. Biztos húzni fogják egy kicsit a szájukat, de majd megszokják, de emiatt 100% hogy nem utálnak meg xD Nem a szüleidnek öltözködsz, hanem magadnak, nem? Ennyi... am én a citromsárgát szeretem az se vmi fiús szín de ki nem szarja le? :D Jól áll azt kész :D
17/F
Nagyon köszönöm a válaszod!
Igazad van!
Sokat segítettél! :)
Köszi:)
14:00
"Ki döntötte el, hogy a rózsaszín az egy lányos szín, a kék meg fiús? Azért mert ezt valaki régen kitalálta, követnünk kell az ostobaságát? A színek a fényvisszaverődésből keletkeznek, a szemünk több millió színt lát, és én a színek nemek szerinti megkülönbözetését nagy ostobaságnak látom."
Te droid.
Hát ezt most jól megmondtad, mindenféle színtani, színdinamikai vagy akár pszichológiai háttérelmélet nélkül, a te saját szubjektív megítélésed szerint, ami - tegyük hozzá és tisztába - minden tudományos alapot nélkülöz. De legalább passzol az alternatív, übermodern, sík látókörödhöz.
Semmi egyéb nem derült ki az írásodból, csak annyi, hogy reformjaid és nézeteid jegyében degradálod a felmenőidet és a tudományokat.
Felhívom a figyelmed, hogy a színek érzéskeltő hatását nem csak úgy "valaki kitalálta", hanem konkrét pszichológiai, neurológiai és mentális kutatások, vizsgálatok garmadáját sorakoztatta fel.
A szín egy észlelet, amely az agy reakciója a látható fényspektrumra. Ez az észlelet aztán további érzeteket kelt. Ilyen módon tudunk csoportosítani hideg és meleg (értsd, meleg) színeket.
A rózsaszín, (opacitáscsökkentett piros) márpedig meleg érzetet kiváltó szín, és ezen a te egyedi reformgondolkodásod nem fog változtatni.
Te nyilván azok közé tartozol, akik szerint helyénvaló pld. az Emo szubkultúra térnyerése, amely a szegény, szerencsétlen, érző és érzékeny fiatalokat hivatott egy halmazba sorolni. Persze az is természetes, hogy ezek a fiatalok (a szeretet jegyében) nyilvánosan művelnek mindenféle homoerotikus dolgokat, ugye?
Vagy talán azok közé tartozol, akik szerint rendjén van a metroszexualitás, az, hogy egy férfikezdemény erősen torzult értékrenddel saját magába szeret bele otthon, a tükör előtt?
Na, én az említetteket társítom a rózsaszín felsőhöz. Ennek tudatában mondom ki és írom le: a rózsaszín (kis)lányos, meleg szín, és a többségi (akár idősebb) társadalom szemében nem kicsi antipátiát és értetlenséget kelt.
Ez nem modernizáció, hanem renitencia, az elfogadott viszonyokkal szembeni ellenszegülés.
Mondd nekik azt, hogy b*zi vagy, ezért öltözködsz így, akkor már nincs mibe belekötniük :DDD xD
Amúgy szerintem ha gondolod vedd meg egyszerűen, attól, hogy valaki rózsaszínt hord nem lesz még b*zi, nincs ebben semmi extra sztem.....ha viszont valaki tényleg az, akkor hordhat akár barnát, kéket, feketét, akkor is az marad.Mondd azt a szüleidnek, hogy ez most divatos ;)
végső megoldásként valld be nekik hogy buz-.i vagy, és magadhoz való inget szeretnél:D:D
Am viccen kívül: szerintem egy ilyen családi béke alapja az hogy ilyen apró dolgokat elnéztek egymásnak, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!