Jogos a kiakadasom, hogy ma nem volt idom magamra hanem csak masokra?
Figyelt kérdés
Hajnal ota talpon vagyok, dolgoztam, ugyeket inteztem, bevasaroltam, meg sem alltam 6-ig, amikor hazajottem ahol a ferjemmel es a gyerekkel foglalkoztam, meg pakolni is kellett.. egesz mostanaig. Es most teljesen ki vagyok akadva, hogy mindjart fekhetek is le es semmit nem tudtam foglalkozni magammal pedig olyan sok minden erdekel, szeretek olvasni de mar honapok ota egy konyvet nem tudtam vegigolvasni. Holnap reggel ujra munka van. Teljesen ki vagyok akadva mert hullafaradt vagyok..2018. júl. 26. 21:28
11/11 anonim válasza:
Nekem is volt olyan napom, amikor reggeltől estig nem volt megállás. Az a baj, ha minden nap ilyen. Egyszer-egyszer belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!