Apu veszekedik velem, mert dolgozni akarok menni! Ajánlottak egy munkát de apu azt mondja nem éri meg.Szóval az lenne a kérédsem hogy 800 Ft/ óra bruttónak mennyi a nettója és mit jelent az, hogy cafatéria és mennyi a műszak pótlék?
Ez még a minimálbért sem éri el,alig több mint 500 ft a nettója.A cafeteria a béren kívüli juttatás.Ez lehet étkezési utalvány,vagy más szolgáltatás. A műszakpótlék most már csak éjszakai létezik,ami 30%.
2018. júl. 26. 13:10
2/21 anonim válasza:
Ha diákmunkás volnál, akkor másként adózik, de 800 bruttó nagyon kevés tényleg.
2018. júl. 26. 13:14
3/21 anonim válasza:
Biztos 19 éves vagy és nem 14?
2018. júl. 26. 13:22
4/21 anonim válasza:
800 bruttó tényleg semmi, azért nem érdemes kikelni reggel az ágyból. Cafeteria havi 8k vagy 10k szokott lenni. Műszakpótlék éjszaka jár, +30%.
Keress egy jobb munkahelyet, nem kötözködésképp. Így alig fogsz jó végén kapni 100ezret. Én egy mekiben diákmunkázok, ha jól játszom ki a kártyákat a havi 200ezer megvan.
2018. júl. 26. 13:24
5/21 anonim válasza:
Agyban maradni nulla bevetel
Menj dolgozz jot fog tenni neked
19 eves mar reg kellett volna diakmunka
Minden gyerekunk diakmunkazott es magukra koltottek a penzt
Okosabbak ugyesebbek es eletrevaloak lettek tole
2018. júl. 26. 13:33
6/21 anonim válasza:
És neked otthon apukád is törli ki a feneked?
Ha te dolgozni akarsz akkor menj aztán dolgozz, ne ő döntse el.
2018. júl. 26. 13:37
7/21 anonim válasza:
Br800ft egy vicc. Amikor a fiam dolgozni ment, akkor mi is megvívtuk ezt a csatát. Eltartott egy darabig, mire megértettem vele, hogy én csak attól féltem, hogy a szar fizetés mellett “beállítják” olcsó droidnak.
2018. júl. 26. 13:51
8/21 anonim válasza:
Kepzest nem igenylo munka droid
Es ?
Mire fizessenek tobbet ?
A kiralyi szarmazasra ? Egyetlen anygyalkatok anyuci szeme fenyenek ?
Diakmunka megtanit sok mindenre es ertekelik majd az iskolat is
2018. júl. 26. 13:54
9/21 anonim válasza:
Kivételesen igaza van apudnak. Nagyon keveset fizetnének. Nem gondoltál tovább tanulásra? Akár mellette is tudnál dolgozni. Ha lenne vmi végzettséged, könnyebben felvennének olyan helyekre ahol nem 200ft-ért pucolsz wc-t óránként. Gondold végig újra. Apud sem akar rosszat Neked!
2018. júl. 26. 14:04
10/21 A kérdező kommentje:
A cafatériára 30.000 ft-t mondtak! 3 műszakos munka!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!