Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves kislánytól elvárható,...

13 éves kislánytól elvárható, hogy ne hadjon maga után rendetlenséget?

Figyelt kérdés

Az unokahúgom nálunk van lassan 1 hete. Az apukám neki nagybáttya. És rendesen azt látom hogy hanyag.

Az én szobámban alszik, velem egy ágyon, nagy ágyam van.

Az első nap amikor megérkezett, a szobámban az első fotelba ki fordította a ruháit amit hozott, össze-vissza áll.

Ma reggel korán keltem, mentem gyerekekre vigyázni. Ő aludt. Mivel az ágyam úgy vetettem meg, hogy külön lepedő, párna, takaró, így az én részem össze is raktam, meg ágyaztam, és reménykedtem, hogy az ő részét megcsinálja, amikor felébred. Erre amikor délután hazaértem, össze volt döncőve, a fésű az ágyon, nem az első eset, hogy a gyógyszerei is amiket jelenleg szednie kell, kifordítva. A szobám előtt is már hányszor össze raktam a lábbeliket, de hiába. Engem ilyen idős koromban ha elfogott a lustaság, vagy elmentem valahova és nem segítettem semmit, anyukám is meg anyai ágon a mamám is a fejem vették.

Nálam sincs mindig patyolat rend, tényleg, de ha elmegyek valahova, legalább magam után össze pakolok, és nem hagyom szét a dolgaim, nem?

De ha megkérem valamire, ne is mondjam a reakciót... Az esti gyógyszerét sem vette be. Szóltam neki, de akár a falnak beszélnék, azt mondja hogy már késő van, mert nem lesz semmi ha kihadja, stb... Én meg néha nem birom ki, hogy ne mérgesen szóljak rá, de egyszerűen felbosszant ez a "nem törődömség"...

Néha komolyan nem értem... Én várok el túl sokat?

2018. júl. 25. 00:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező: Ha megérkezett a számodra hasznos válasz, és tudod hogy ez a jó válasz, akkor mi értelme volt hogy kiírtad, ha magadtól is tudtad, mi a jó válasz?
2018. júl. 30. 10:46
 22/22 anonim válasza:
73%
Én úgy gondolom, hogy elvárható. Vendégként van jelen, de az nem azt jelenti, hogy Te vagy a szolgája. Neki is alkalmazkodni kell hozzátok, és hozzá kell járulnia ahhoz, hogy az ott töltött ideje ne váljon senki számára rémálommá.
2020. júl. 23. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!