13 éves kislánytól elvárható, hogy ne hadjon maga után rendetlenséget?
Az unokahúgom nálunk van lassan 1 hete. Az apukám neki nagybáttya. És rendesen azt látom hogy hanyag.
Az én szobámban alszik, velem egy ágyon, nagy ágyam van.
Az első nap amikor megérkezett, a szobámban az első fotelba ki fordította a ruháit amit hozott, össze-vissza áll.
Ma reggel korán keltem, mentem gyerekekre vigyázni. Ő aludt. Mivel az ágyam úgy vetettem meg, hogy külön lepedő, párna, takaró, így az én részem össze is raktam, meg ágyaztam, és reménykedtem, hogy az ő részét megcsinálja, amikor felébred. Erre amikor délután hazaértem, össze volt döncőve, a fésű az ágyon, nem az első eset, hogy a gyógyszerei is amiket jelenleg szednie kell, kifordítva. A szobám előtt is már hányszor össze raktam a lábbeliket, de hiába. Engem ilyen idős koromban ha elfogott a lustaság, vagy elmentem valahova és nem segítettem semmit, anyukám is meg anyai ágon a mamám is a fejem vették.
Nálam sincs mindig patyolat rend, tényleg, de ha elmegyek valahova, legalább magam után össze pakolok, és nem hagyom szét a dolgaim, nem?
De ha megkérem valamire, ne is mondjam a reakciót... Az esti gyógyszerét sem vette be. Szóltam neki, de akár a falnak beszélnék, azt mondja hogy már késő van, mert nem lesz semmi ha kihadja, stb... Én meg néha nem birom ki, hogy ne mérgesen szóljak rá, de egyszerűen felbosszant ez a "nem törődömség"...
Néha komolyan nem értem... Én várok el túl sokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!