Nem gáz ha családom előtt egész nap csak egy szál boxer van rajtam udvaron is meg bent is?
Figyelt kérdés
Nagyon meleg van2018. júl. 24. 17:12
1/27 anonim válasza:
De, legalább egy sortot vegyél már fel, vagy fürdőnadráot.
2/27 anonim válasza:
En nem látom gáznak! Fő hogy nincs kint semmi extra! :D
3/27 anonim válasza:
Ha nem lóg ki a lompos, akkor rendben van.
4/27 anonim válasza:
Egyeske, akkor most fejtsd ki a különbséget a boxer meg a fürdőnaci közt!
5/27 anonim válasza:
Nem gáz. Az én fiam is így járkál bent is, meg az udvaron is, most is így nyírja a füvet.
6/27 anonim válasza:
A családom férfitagjai mind így tolják itthon. Semmi gáz!
7/27 anonim válasza:
Nem gáz, de azért felülre is vehetnél valamit. A nők sem mutogatják a csöcsüket a családtagjaiknak naphosszat, a férfiaknak se illene.
8/27 anonim válasza:
#7: Akkor a strandon is bikinifelsőben kéne feszíteniük a hapsiknak??????
10/27 anonim válasza:
mi is csak alsóneműben (bugyi+melltartó / alsógatya) vagyunk otthon egymás előtt, amikor hőség van
szerintem a család szokásaihoz kell ezt mérni, nem itt a gyakorin mások családi szokásaihoz
ha nálatok ez mindenkit zavar, akkor nyilván jobban tennéd, ha felöltöznél, ha meg nem akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!