Több fiún is láttam, úgy hordani a nadrágot, hogy ki látszik az alsónadrágjuk, vagy az egész, vagy csak a széle, ez miért jó? Jobb úgy hordani, vagy valamit jelent ez?
2. vagyok
most meg azt is olvastam, hogy újabban a szabadságot és a társadalom sztenderd elvárásainak megvetését/elutasítását is jelképezi.
Mert az a menő. Tök ciki, ha nem lóg ki a gatyát, mert akkor nem leszel menő. És ugye az a fontos! -.-
Hova születtem...
A divat soha nem ésszerű!
Anyám mondta egyszer évtizedekkel ezelőtt: "divat -valami-
mint a fél szem, csak még nem nyomatták ki..."
A szóban forgó felvetésről én, személyesen azt tartom hogy undorító! Akkor már miért nem veszik kívülre azt az alsógatyát és még koszos is legyen hogy lássák:ő hordta...
Idétlenek amikor a nyári melegben kötött sapkát hordanak, vagy sállal körül tekerik a nyakukat és egy szál pólóban meg rövid nadrágban masíroznak. De ide lehet sorolni a magas talpú cipőt, úgy másznak benne mint csípőficamosok, kedvem lenne megkergetni őket. De a legnevetségesebb amikor térdig lóg az ülepe a nadrágjának és nem tud felszállni a buszra. Kétszer is neki iramodik de nem tudja akkorára felemelni a lábát, végül csak fel kell húznia és a hónaljáig ér a dereka. Úgy néz ki akkor mint ha beleejtették volna a saját gatyájába.
A legtöbb lánynak kint van a dereka, még télen is. Ez később olyan vese medence gyulladást de még vese elégtelenséget is okozhat és járhat művesére amíg ki nem purcan.
Nem vagyok maradi, de ami az egészség és a józan ész ellen van az már káros mindenkinek. Akik ezeket a divat-baromságokat kitalálják felveszik a sok pénzt és röhögnek a markukba: a sok hülye gyerek, hogy veszi ezt a sok szart
Ennyit a divatról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!