Megengednétek az unokahúgotoknak, hogy amíg nyaraltok, a lakásotokban legyen, amennyiben?
" mi a fenének jön haza látogatóba olyan helyre, ahol senki nem várja"
Nemcsak "családi látogatás" létezhet, még rengeteg egyéb ok miatt is hazajöhet (többek közt ügyintézések, stb)
Èn is megengedném.
Nekem a barátnöm is örömmel megengedte, hogy egész nyárra beköltözzek a házukba. Cserébe öntöztem a virágokat, etettem a halakat. Ez akkor volt amikor még otthon laktam, nem jöttem ki jól anyámmal, és mondhatjuk hogy az, hogy egy idöre ezáltal elköltöztettem, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nem kattantam be az otthoni szar légkörtöl. Valaki írta elöttem, hogy nem engedné meg, mert ez nem oldaná meg az unokahúg problémáját az apjával. Szerintem egy rövid idöszak is nagy segítség! Ès igen, arra van a család, és a barátok, hogy segítsék egymást.
Szerintem ha megbízol benne akkor nyugodtan engedd oda. Bizz rá kis feladatokat, pl virágöntözés, hal, macska, vasalás, ilyenek, és akkor ö is hasznosnak érzi magát.
puss
Ez teljesen annak fuggvenye, hogy milyen az ember kapcsolata az unokahugaval.
Mi nagyon jol kijovunk, meg akkor is ha van 7 ev kulonbseg ketton kozt. Nalam evidens, hogy ha (hasonlo) segitseg kell neki akkor ugrom, hiszen szivbol szeretem ot, es miert ne segitenek valakinek aki megeremli. Forditott esetben ugyan ez lenne, biztos vagyok.
Nem engedném.
Én sem puncsoltam be magam felnőtt nőként máshoz csak mert apucival nem jöttem ki jól.
Tkp 21 évesen már dolgoztam és külön éltem egy barátnőmmel, mert már elegem volt, hogy gyerekként kezelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!