Szülők! Ti megengednétek a 15 éves fiatoknak hogy nyárra leszőkítse a haját?
Igen.persze.
Utolsó: Komolyan nem érted?
Nem zavarna, ha csak szőkítés.
Az ő dolga.
Simán. Az önnáló egyéniség nem bün. Nem egy hajszin számit,utána meg kitagadom egyből ha változtat. De itthon még azt is megszólják ha egy felnőtt nő hajat fest vagy ad magára sajnos.
35N
Én ezt annak idején nem kérdeztem tőlük.
Meglepődtek kicsit,nem problémáztak.
En azt javasoltam a gyerekemnek hogy a hajtovet ne fesse be csak a most egyepkent divatos dipdye-t csinaljon' mert ezek a keniai anyagok nem tesznek jot a fejbornek es a hajhagymanak.
Kb mindig elmondom a hatranyokat, elonyoket,javaslatot teszek de hagyom hogy o dontson.
Ha egy lány kérdezné, az azért lenne más, mert egy derékig/fenékig érő haj kiszőkítése sokkal feltűnőbb, és eltüntetni is sokkal nehezebb, ha esetleg nem sikerül jól. Azért rögtön nem lehet visszafesteni, és amikor majd lehet, utána is folyamatosan festeni kell, amíg teljesen le nem nő. Vagy lenyírni... az meg elég sokkoló élmény lenne egy lánynak.
Ettől függetlenül én megengedném, akár lány, akár fiú, hadd bohóckodjon, aztán ha neki nem tetszik, majd megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!