Elengedjem a lányom?
Figyelt kérdés
45- éves nő vagyok,a nővérem csak egy évvel idősebb nálam.Sosem volt jó a kapcsolatunk már gyermekkorban sem,mert mindig többre tartotta magát mindenkinél és mindenkit lenézet. Főleg engem! A természete miatt sokan nem szeretik. A lányomat aki 17-éves most elhívta magához egy pár napra Pestre,de én nem szívesen engedem el,a rossz viszonyunk miatt. A lányom nem tudja,hogy menjen e vagy ne. Ti elengednétek a helyembe?2018. júl. 19. 18:09
1/10 anonim válasza:
Én el,nem a lány tehet a rossz viszonyrol nem rajta kell csattania.
3/10 anonim válasza:
ha akar, menjen, max rájön, hogy tróger a nővéred
de ha egy okos, értelmes lány, ennyi idősen már átlátja a helyzetet és nem akar majd menni
4/10 anonim válasza:
Elengedném- de adnék annyi pénzt,hogy bármikor haza tudjon jönni ha akar.
5/10 anonim válasza:
Én elegedném, ha nem tetszik neki, vonatra ül és haza megy.
6/10 anonim válasza:
Elengedném, pár nap belefér, addig talán a nővéred is tud viselkedni.
7/10 anonim válasza:
Ha a lányod szívesen menne, miért tartanád vissza?
Csak azért, hogy beléneveld, hogy neki is utálnia kell a nővéredet?
Inkább nézz magadba, hogy talán mégsem olyan rossz testvér, ha a lányodat szívesen látná maguknál. Talán csak te áskálódsz és gyűlölködsz rá, ő meg próbál ilyenféle gesztusokat tenni, hogy rendbe jöjjön közöttetek a kapcsolat.
8/10 anonim válasza:
Igen elengedném.
/maghallgatnám a nővéred mit mond rólad...ez csak az érem egyik oldala/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!