Elengedjem a lányom éjfélig?
Figyelt kérdés
Szisztok. Van egy lányom 15 éves lesz. Eddig mindig 10re kellett haza jönnie a városból..most elszertne menni pénteken egy buliba azt mondta éjfélig szeretne menni. Elengedjem?#Buli.kamasz
2014. márc. 23. 20:24
2/11 OwlLand válasza:
Az attól függ, hogy mennyire megbízható.
3/11 anonim válasza:
Meg attól is függ, hogy kik lesznek még ott és hol lesz. Nehogy aztán egy partidrogot az italába csempésző társaságba kerüljön.
4/11 anonim válasza:
Melyik városról van szó, mennyit kell utaznia hozzá? Én úgy engedném el, ha érte mennék autóval éjfélre. Én 19 éves vagyok jelenleg, és még így is gyakran félek éjjel, ha hazamegyek egyedül.
5/11 A kérdező kommentje:
Megbízhato lány. Úgy értem hogy városbólhogy kb 1.5-2 kmre van ez a szórakozó hely. Vele egy idősek lennének.ott.
2014. márc. 23. 20:33
6/11 anonim válasza:
Egyébként nem bántásból, de én azért elgondolkoznék azon, milyen szórakozóhelyre engednek be egy csapat 15 évest...
7/11 anonim válasza:
Nem engednem, 15 lesz tehat akkor 14 evesen menne ejfelig szorakozohelyre, kizart.
9/11 anonim válasza:
Ez mindig körülményektől függ. Mennyire megbízható, kikkel megy, milyen híre van annak a helynek stb... 15 évesen egy városszéli idegen discoban nincs helye, de mondjuk egy barátságos kiskocsmában billiárdozgatni, sörözni elmehet, ha tud vigyázni magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!