Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha itthon a család...

Mit tegyek ha itthon a család nem akarja engedni hogy étrendkiegészítőt szedjek? Miért szólnak bele?

Figyelt kérdés
Testepites meg fizikai munka mellé szednem. Nem szteroidok csak kreatin monohidrat. Nagyon sok jó hatasa van segit izmot építeni jobb lesz az állóképesség, gyorsabban fogok fejlődni, meg antidepresszáns hatasa is van, depresszió ellen is jo. Miért szolnak bele hogy mit szedhetek?? Miért jo az nekik hogy 26 eves vagyok de nagyon rossz testalkatal rendelkezem (vékony, izomtalan) mert egyszerűen nem sikerül fejlődni. Nagyon szar genetikai adottssgaim vannak. Ennek köszönhetően meg barátnőm se volt sose. Önbizalmam sincs rosszul érzem igy magam. Miért nem értik meg hogy igy nem megyek semmire az életben?? Kell a segítség es ez nem méreg nem szteroid mellesleg mindenki ezt csinálja. Általában ez mindenkinek beválik. Csak 1800 forintba kerül 500gramm por. Naponta 3grammot kell szedni vizel szóval az nagyon sokáig elég. Miért jo az nekik hogy igy csak kínlódom es az eletminősegem is nagyon rossz. Nem lehet igy normálisan élni. Elkoltozni sajnos nem tudok, meg jo lenne nekem itt de ne szoljanak bele mindenbe. Hogyan lehet ezt megértetni velük?? 26F

2018. júl. 18. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

Én most tabletta formájában szedem a kreatint, de volt porom is. Íme egy lehetséges megoldás: ha tablettásat szedsz, kinyomkodod szépen a csomagból a bogyókat és átteszed valami nagyobb vitaminos dobozba, azt mondod, C vitamin, pl.

Ha port, akkor átteszed valami dunsztosüvegbe, ráteszel egy címkét, hogy "kovaföld", megmondod, hogy munkatársad adta, hogy próbáld ki, jó az emésztésnek stb.

Egyébként én is szedek kreating, én irodában dolgozom, de mellette minden nap edzésem van és sokat segít a regenerálódásban nekem. 26/N

2018. júl. 18. 15:18
 12/12 kovpet ***** válasza:

Amúgy rendben van a táplálkozásod? Megvan a 2 gramm fehérje testsúlykilogrammonként? CH, zsír mennyi?

Csak mert amíg az alapok nincsenek belőve, addig felesleges a kreatin. A makrók után legyen elég vitamin és víz meg edzés és ha akkor sem jön a súly, mehet mellé a többi.

Amúgy a táplálékkiegészítők sima ételek, azokat nem szedni, hanem enni kell.

Ha meg depressziós vagy, fordulj orvoshoz, ő kezel majd. Ez egy komoly betegség, ne hagyd kezelés nélkül és főleg ne magad diagnosztizáld.

2018. júl. 19. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!