Mit tegyek ha itthon a család nem akarja engedni hogy étrendkiegészítőt szedjek? Miért szólnak bele?
Én most tabletta formájában szedem a kreatint, de volt porom is. Íme egy lehetséges megoldás: ha tablettásat szedsz, kinyomkodod szépen a csomagból a bogyókat és átteszed valami nagyobb vitaminos dobozba, azt mondod, C vitamin, pl.
Ha port, akkor átteszed valami dunsztosüvegbe, ráteszel egy címkét, hogy "kovaföld", megmondod, hogy munkatársad adta, hogy próbáld ki, jó az emésztésnek stb.
Egyébként én is szedek kreating, én irodában dolgozom, de mellette minden nap edzésem van és sokat segít a regenerálódásban nekem. 26/N
Amúgy rendben van a táplálkozásod? Megvan a 2 gramm fehérje testsúlykilogrammonként? CH, zsír mennyi?
Csak mert amíg az alapok nincsenek belőve, addig felesleges a kreatin. A makrók után legyen elég vitamin és víz meg edzés és ha akkor sem jön a súly, mehet mellé a többi.
Amúgy a táplálékkiegészítők sima ételek, azokat nem szedni, hanem enni kell.
Ha meg depressziós vagy, fordulj orvoshoz, ő kezel majd. Ez egy komoly betegség, ne hagyd kezelés nélkül és főleg ne magad diagnosztizáld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!