Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha itthon a család...

Mit tegyek ha itthon a család nem akarja engedni hogy étrendkiegészítőt szedjek? Miért szólnak bele?

Figyelt kérdés
Testepites meg fizikai munka mellé szednem. Nem szteroidok csak kreatin monohidrat. Nagyon sok jó hatasa van segit izmot építeni jobb lesz az állóképesség, gyorsabban fogok fejlődni, meg antidepresszáns hatasa is van, depresszió ellen is jo. Miért szolnak bele hogy mit szedhetek?? Miért jo az nekik hogy 26 eves vagyok de nagyon rossz testalkatal rendelkezem (vékony, izomtalan) mert egyszerűen nem sikerül fejlődni. Nagyon szar genetikai adottssgaim vannak. Ennek köszönhetően meg barátnőm se volt sose. Önbizalmam sincs rosszul érzem igy magam. Miért nem értik meg hogy igy nem megyek semmire az életben?? Kell a segítség es ez nem méreg nem szteroid mellesleg mindenki ezt csinálja. Általában ez mindenkinek beválik. Csak 1800 forintba kerül 500gramm por. Naponta 3grammot kell szedni vizel szóval az nagyon sokáig elég. Miért jo az nekik hogy igy csak kínlódom es az eletminősegem is nagyon rossz. Nem lehet igy normálisan élni. Elkoltozni sajnos nem tudok, meg jo lenne nekem itt de ne szoljanak bele mindenbe. Hogyan lehet ezt megértetni velük?? 26F

2018. júl. 18. 12:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
...de miért kell az orrukra kötni, hogy mit szedsz? Amúgy meg költözz el, és problem solved.
2018. júl. 18. 12:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert valaki mindig van itt. Hogy szedjem ugy hogy nem veszik eszre??
2018. júl. 18. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos h 26 vagy,mi az h észreveszik és? Vécére is engedélyt kérsz? Nevetséges.. Szerintem is költözz és nem a bogyod miat,hanem mert nem egészéges szülőkkel élni ennyi idősen, ez mentális beteségekhez vezet. Egy barátnőm él 30 felett az anyjával se kapcsolata se élete csak munka és folyton idegbeteg..
2018. júl. 18. 13:06
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
A szobádban tárold. Viszel be shakerben vagy valamiben vizet és ott elkészíted majd megiszod. Nem kell tudniuk róla.
2018. júl. 18. 13:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt hűtőben kell tárolni, vagy elég hűvös helyen, vagy még azt se kell. Amúgy arra gondolok, hogy valszeg a hűtőből se hajítanák ki;ha már megvetted. Ha meg nem kell hűteni, akkor tartsd a ruhásszekrényedben. Vagy vegyél egy ilyen pici, minibáros hűtőt; asszem, lehet olyat kapni. De én arra tippelnék, hogy valszeg nem dobják ki. Meg nemtom, mennyire akasztaná ki őket, hogyha odaírnád, hogy ez az enyém, te vetted, nem akkor el a kezekkel; tehát hogy ragasztanál mondjuk egy cetlit a dobozára, vagy zacskó vagy miben tárolják ezt. Felnőtt ember vagy, ne hagyd hogy dirigáljanak;ha neked ez jelentene önbizalmat, akkor hajrá, és nem kell megkérdezni a véleményüket; ha neked ez önbizalmat adna, és nem ártasz vele magadnak, akkor ne gátoljanak, ne akadályozzanak benne. Van egy Morci cicás/ Grumpy cat-es kép, hogy : "Ha érdekel a véleményed, azt arról fogod észrevenni, hogy megkérdezem" :D Szóval ennyi. Ők se kérdeznek gondolom meg az ő dolgaikról, ők se kérnek feltétlen tőled engedélyt, hogy áldásodat adod -e rá; meg ha pl ők akarnának ilyet szedni, saját testével mindenki azt tesz, amit akar című alapon te is megengednéd nekik. Felnőtt ember vagy, ha valamit te el tudsz dönteni mások tanácsa, beleszólása nélkül is, akkor azt döntsed el. Ha úgy érzed, úgy jobban éreznéd magad; akkor szerintem vágjál bele, hát mert most ne nekik ugráljál már 26 évesen mások kénye-kedve szerint élni. Azok az idők már elmúltak, hogy dirigálhattak hogy előírhattak mindent. Álljál a sarkadra. Amúgyis , saját pénzből vennéd gondolom, nekik nem jelentene anyagi terhet, neked pedig még jól is jönne az önbizalmad megtámogatásában; de lehet, hogy ők nem akarnák, hogy jó legyen az önbizalmad.Ne aggódjál. Ha kell neked valami, akkor szerezzél. Ha tényleg nem ártasz vele magadnak, meg másnak se, akkor nincs beleszólásuk. Maximum kifejthetik az álláspontukat, ahogy olvasom, ezt megtették , felsorakoztatták az érveiket, innentől kezdve ez a te dolgod, hogy amiket mondtak, azután is akarod -e . Szóval ennyi, ez a te dolgod, te döntésed kell, hogy legyen.
2018. júl. 18. 13:18
 6/12 anonim ***** válasza:
*Az első mondatom a hűtős kérdőjeles akart lenni
2018. júl. 18. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

26 éves vagy... bár a problémád hordeje és megoldása alapján 16-nak gondollak, kb :D

26 évesen én már az otthonról 1000 km-re költözésre pakoltam meg intéztem a dolgokat, nem ilyen hülyeségeken nyavalyogtam.

2018. júl. 18. 13:19
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Ezért: "Mellékhatások

A kreatin a szervezet víztartalmának aszimmetriáját, az izmokon kívül a szövetek víztartalmának csökkenését okozhatja, mely súlyos kiszáradáshoz vezethet. A felhasználók említése szerint izomgörcs, hányinger, hányás is előfordult. Hosszú távon károsíthatja a vesét, rohamkeltő hatása is lehet. A szervezet saját kreatin képzésre gyakorolt hosszútávú hatásokról nincs tapasztalat. A Szakemberek arra hívták fel a figyelmet, hogy az NSAID-ok (nem szteroid gyulladáscsökkentők) és a kreatin együttes használata átmeneti károsodást idézhet elő a vesefunkcióban. Ez azért is fontos, mivel a sportsérülések kezelésére alkalmazott OTC (vény nélkül kapható) és vényköteles gyógyszerek hatóanyagai sokszor NSAID-ok. Mindezen kedvezőtlen hatások kombinálódhatnak rejtett vagy ismert betegségekkel, nagy fehérjebevitellel, illegális gyógyszer vagy droghasználattal. A veszély mértéke, a lehetséges következmények ismeretlenek. A személyes beszámolók során a használók gyakran említik a szedéssel egyidejűleg jelentkező gasztrointesztinális gondokat így például a hasmenést. Ezek elkerülése érdekében nem javallott egyszerre 3-5 g-os dózis fölötti mennyiséget alkalmazni, mivel a 10-15 g-os adagok fokozhatják a gasztrointesztinális problémák előfordulásának kockázatát. A mellékhatásairól szóló publikációkat a forgalmazók vitatják.

A kreatin egy másik, gyakran említett mellékhatása a vérnyomás emelkedés. Ez azonban csak nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitel esetén jelentkezhet. A kreatin ugyanis az izomsejtekbe vonzza a vizet. Ha az így megnövekedett folyadékigény nem pótlódik, akkor az végső soron egy dehidratált állapotot idézhet elő. Olyankor pedig működésbe lép a szervezet vízvisszatartó rendszere. A véráramban lévő víz mennyisége lecsökken, fokozódik a nátriumfelszívódás, összeszűkülnek az erek az agyban és a szívizomban, mindezek pedig a vérnyomás megemelkedését vonják maguk után." Nem lehet kémiailag beavatkozni a szervezetbe veszély nélkül. Inkább eddzél, nem létezik, hogy attól nem izmosodsz.

2018. júl. 18. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
először is az a legnagyobb gáz a te esetedben hogy anyuciék nyakán lógsz 26 évesen. elköltözöl, egyedül leszel vagy lakótársakkal és voilá senki se fog beleszólni mit csinálsz.
2018. júl. 18. 13:33
 10/12 anonim válasza:
100%

"26 évesen én már az otthonról 1000 km-re költözésre pakoltam meg intéztem a dolgokat, nem ilyen hülyeségeken nyavalyogtam."

Gondolom, neked nem volt ilyen családod és hagytak élni, felnőni. A kérdezőt sajnos nem.

2018. júl. 18. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!