Költözzek vagy ne?
Párom 19 volt, mikor elköltözött az anyjától 350 km-re. 20 volt, én 18 mikor összejöttünk. 21 volt, én 19 mikor összeköltöztünk, ennek 2 éve, és augusztusban lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk. Az én szüleim 700 kmre laknak. Napi szinten tartom a kapcsolatot velük, párom heti egyszer beszél a szüleivel.
Anyukád tervezi, hogy milyen lesz az élete, ha már nem együtt laktok. Tehát ő felfogta, hogy felnőtt nő vagy, és bizony már a saját családodat kéne alapítani, építgetni. A csávód pedig szakadjon le az anyukája melleiről, attól, hogy 2 éve!!!! meghalt az apukája, az élet még megy tovább. De én ilyen anyuci picifiával biztos, hogy nem kezdenék. Elvégre.. 27 éves volt, mikor összejöttetek, és még akkor is mamahotelban élt.. Férfinek meg ne nevezd már, max fiú.
A helyes megoldás az lenne, ha ketten költöznétek külön mindkét szülôtől, vagy szakítanátok a fenébe
És ha odaköltözne az anyukájával hozzátok? vagy fordítva te a szüleiddel? (Amelyik lakás/ház nagyobb)
Akkor egyikőtök gondoskodna 3ójukról, a másikótok meg mehet a munkájához. És együtt lennétek + megnyugodnátok a szüleitekkel kapcsolatban
(Nem olvastam az összes kommentet, elnézést, ha írta már valaki)
Kedves válaszolótársak! Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ez egy segítő oldal. Az ítélkezés, az üres, nem előrevivő bírálat nem fogja megoldani a problémáját a kérdezőnek.
És mi van akkor ha nem mindenki egyformán "életrevaló" ha nem mindenki ugyanannyira "tökös és határozott"? Akkor nincs is joga élni? Ha a srác fél vezetni, akkor már nincs is joga leélni az életét. Ha a lány lelkiismeretes és az ápolásra szoruló szülőket nem akrja magujra hagyni, akkor már neki sincs joga a teljes élethez? Komolyan, mint valami "vének tanácsa" a Tajgetoszról.
A rosszindulat még senkit nem segített át a válságon.
Amin érdemes elgondolkodni, hogy ha a tesók elköltöztek, akkor gyakorlatilag a te nyakadba varrták a problémás szülőket. Velük is lehetne egyezkedni. Pl úgy hogy heti 2 alkalommal valaki elmenne kitakarítani, megfőzni, hogy tényleg csak mikrózni kelljen. De ebbe a tesóknak is be kellene szállni. A srác is közelíthetne valamit az álláspontján. Ha valóban szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!