60 éves lesz az apósom. Kitaláltam, hogy 60 kindertojás sárga belsejébe rejtek cetliket, amiken 1-1 program lenne. Ha van ötletetek nektek is leírnátok? Van már elképzelésem, szóval nem kell 60, csak ami eszetekbe jut.
Megkapja a tortát, az ajándékot, és plusz ezt a meglepetést, amit a családdal tölthet el. Pl.együtt állatkert, piknik a ligetben, vagy bármi tényleg.
A másik gondom, hogy nincs még elég tojásom. Budapestről nincs valakinek ebből több?
köszi ha segítesz
Szerintem jó ötlet, hogy 60 féle legyen, viszont a csalódottság elkerülése érdekében javaslom, hogy ne húzzon, hanem bontogassa csak ki mindet és ő maga választhasson! Esetleg gondolkozhatsz úgy is, hogy nem csak egyet választhatsz, hiszen tényleg volt sok költségkímélő program is a listán.
Biztos nagyon örülni fog! Jó készülődést nektek!
Szia
szerintem engedjetek, hogy egy-ket even belul elhasznalhassa mind a hatvanat:) Nem kell draga, koltseges programokra gondolni, es egyet tobbszor is beleirhatsz (pl grillezes, seta a margit-szigeten vagy egy erdoben, ezek tobbszor is belefernek) raadasul egyszerre tobbet is lehet csinalni (grillezes a szigeten vagy egy erdoben..:))
Majd holnap irok otleteket, csak epp leragad a szemem:)
De pl a grillezés, séta a Margit-szigeten....
Ezek mind olyan programok, amiket az ember amúgy is megcsinál, születésnap nélkül.
i minden hónapban 2x grillezünk. Ez nem olyan ünnepi.://
Sárga belsőket már egy nagyon kedves válaszoló felajánlott, amit nem győzök elégszer megköszönni!!! Így ez már megoldott.
Az, hogy egy program nem épp ünnepi mint a grillezés, az nem baj, a lényeg a játék, és hogy együtt vagyunk. Mi nem szoktunk kint sütögetni, mert panelban lakunk, ezért nekünk ez újdonság. Írjatok még ha van ötlet:)
Köszi
Én eleve azt hittem, hogy mind a 60at felhasználhatja..
De csak ha 1et, akkor ennek semmi értelme.
Mind a 60-at megvalósítani tényleg költséges lenne,de 60-ból 1-et az meg olyan kevésnek tűnik,nekem fura.
Viszont,ha tudjátok,hogy mit szeretne nagyon,azt 2-3x is beletehetitek,így nagyobb az esély,hogy azt húzza ki.
Esetleg olyat lehetne még,hogy nem 1-et,hanem 3-at vagy 5-öt húzna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!