Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 60 éves lesz az apósom....

60 éves lesz az apósom. Kitaláltam, hogy 60 kindertojás sárga belsejébe rejtek cetliket, amiken 1-1 program lenne. Ha van ötletetek nektek is leírnátok? Van már elképzelésem, szóval nem kell 60, csak ami eszetekbe jut.

Figyelt kérdés

Megkapja a tortát, az ajándékot, és plusz ezt a meglepetést, amit a családdal tölthet el. Pl.együtt állatkert, piknik a ligetben, vagy bármi tényleg.

A másik gondom, hogy nincs még elég tojásom. Budapestről nincs valakinek ebből több?

köszi ha segítesz

2010. jún. 17. 20:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
utolsóval egyet értek. minek 60 féle ha csak egyet huz ki???:S
2010. jún. 17. 22:05
 32/40 A kérdező kommentje:
Ez sem rossz ötlet! Még átgondolom! Köszi nektek!!
2010. jún. 17. 22:12
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó ötlet, hogy 60 féle legyen, viszont a csalódottság elkerülése érdekében javaslom, hogy ne húzzon, hanem bontogassa csak ki mindet és ő maga választhasson! Esetleg gondolkozhatsz úgy is, hogy nem csak egyet választhatsz, hiszen tényleg volt sok költségkímélő program is a listán.

Biztos nagyon örülni fog! Jó készülődést nektek!

2010. jún. 17. 22:25
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Kinder tojás belsőket nézd meg az aukciós oldalakon,szinte mindig szokott lenni fillérekért és neked úgysem a játék és a csoki a lényeg,hanem a kis sárga belső.
2010. jún. 17. 22:37
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia

szerintem engedjetek, hogy egy-ket even belul elhasznalhassa mind a hatvanat:) Nem kell draga, koltseges programokra gondolni, es egyet tobbszor is beleirhatsz (pl grillezes, seta a margit-szigeten vagy egy erdoben, ezek tobbszor is belefernek) raadasul egyszerre tobbet is lehet csinalni (grillezes a szigeten vagy egy erdoben..:))

Majd holnap irok otleteket, csak epp leragad a szemem:)

2010. jún. 17. 23:49
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

De pl a grillezés, séta a Margit-szigeten....

Ezek mind olyan programok, amiket az ember amúgy is megcsinál, születésnap nélkül.

i minden hónapban 2x grillezünk. Ez nem olyan ünnepi.://

2010. jún. 18. 08:29
 37/40 A kérdező kommentje:

Sárga belsőket már egy nagyon kedves válaszoló felajánlott, amit nem győzök elégszer megköszönni!!! Így ez már megoldott.

Az, hogy egy program nem épp ünnepi mint a grillezés, az nem baj, a lényeg a játék, és hogy együtt vagyunk. Mi nem szoktunk kint sütögetni, mert panelban lakunk, ezért nekünk ez újdonság. Írjatok még ha van ötlet:)

Köszi

2010. jún. 18. 08:59
 38/40 anonim ***** válasza:
56%

Én eleve azt hittem, hogy mind a 60at felhasználhatja..

De csak ha 1et, akkor ennek semmi értelme.

2010. jún. 18. 11:19
 39/40 anonim ***** válasza:

Mind a 60-at megvalósítani tényleg költséges lenne,de 60-ból 1-et az meg olyan kevésnek tűnik,nekem fura.

Viszont,ha tudjátok,hogy mit szeretne nagyon,azt 2-3x is beletehetitek,így nagyobb az esély,hogy azt húzza ki.

Esetleg olyat lehetne még,hogy nem 1-et,hanem 3-at vagy 5-öt húzna ki.

2010. jún. 18. 11:35
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az a lenyeg, hogy valami ujdonsag legyen, hanem az egyutt toltott ido a lenyeg! Akar az is lehetne, hogy egy jo kis tarsasjatek estere, amikor osszeul a csalad, pedig ez is semmiseg.
2010. jún. 18. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!