Házassági évfordulóra ötletek? Nem kézzelfogható ajándék, inkább valami közös program.
Figyelt kérdés
4. évforduló, 38 éves pasinak, minimális pénzből (most vagyunk túl egy lakásfelújításon + én gyedet kapok, amivel nem fogom megváltani a világot). De szeretnék valami meglepit neki, nem is annyira ajándékot, mint inkább valamilyen "élményt". Mozi konvencionális, étterem szintén, romantikus sétára ellőttük már az összes helyszín pesten, kifogytam az ötletekből....2011. aug. 9. 14:33
1/5 anonim válasza:
Főzz neki valami nagyon finom vacsorát, amit gyertyafénynél, kettesben elfogyasztotok. Ha van gyereketek, addig vigyétek el nagyszülőhöz vagy valami, hogy kettesben tudjatok lenni. :) Kapcsold be a kedvenc zenéjét vacsorázás közben, beszélgessetek, ezután meg irány az ágy! :P :) Szerintem ez jó ötlet lenne, és ha szereti a hasát, és persze téged, akkor biztosan örülni fog neki! :)
2/5 anonim válasza:
fizesd be egy jó kis masszázsra:)
3/5 anonim válasza:
Nekünk tegnap volt, de ma ünnepelünk. Sétáltunk egyet ebben a szép időben, átbeszéltük, mi történt az elmúlt évet, és most nekiállok főzni egy szuper vacsit, ami mindkettőnknek jó, mert könnyen készül (nem szokásom a félkész kaja, de most megengedem magamnak, elvégre is közös ünnep), és olyat készítek, amit mindketten szeretünk :) - ja, és neki volt egy meglepi házi tortácska, én készítettem... Több meglepi nem lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek, Széchenyi fürdő lett belőle:)
2011. aug. 12. 14:42
5/5 anonim válasza:
Na, az is jó :D Örülök, hogy sikerült egy jó programot találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!