Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért férfi- ellenes ez a kérdés?

Miért férfi- ellenes ez a kérdés?

Figyelt kérdés

Kérdés:

A nők miért akarnak házasságot a férfiak miért nem?

Miért vagyok ezért frusztrált és férfigyűlölő? Én csak kíváncsi vagyok.

2010. jún. 17. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzőekkel. De lehet a háttérben az is,hogy félnek a házasságtól. Nagyon sok a válás,és többnyire a férfi húzza a rövidebbett,anyagilag teljesen padlóra kerülhet,és a gyerekét is elveszíti. Aki ettől tart,az inkább nem köt házasságot. A nőket ez nem riasztja vissza.
2010. jún. 17. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kell, hogy oka legyen. Én egy csomó mindent nem csinálok, szimplán azért, mert nem akarom. Nem akarok hegyet mászni, lepkét gyűjteni, megtanulni norvégul, férjhez menni. És ennyi az okom: mert nem akarok.
2010. jún. 17. 20:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, az a gondod, hogy a te nézőpontodból a házasság egy kötelező dolog. Pedig szó sincs róla, maximálisan szabadon választható program. Aki akarja, választja, aki nem, nem. Belemagyarázhatod a globális felmelegedést is akár, de semmi értelme.
2010. jún. 17. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:
a kérdés maga talán nem férfiellenes, szerintem inkább az ottani hozzászólásaidra mondták h férfiellenes - szerintem.
2010. jún. 17. 21:54
 15/15 A kérdező kommentje:

Mi lehet férfi ellenes? Valószínűleg semmi!

Különben váláskor sokszor a nők járnak rosszabbul. Nincs lakás, nincs kereset és 2-3 gyerek.

Szerintem a nőknek kellene rettegniük, mert nem tudják eltartani és felnevelni a gyerekeket. Sok helyen az apjuk rájuk sem néz.

2010. jún. 18. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!