Elviselnétek, hogy vendégszobának használja a rokonság a szobádat?
Sziasztok! 20 éves lány vagyok. Régen a szobám volt a vendégszoba, de már öt éve a sajátom. Azóta új ágyat kaptam, átrendeztem, átfestettem, az én kis birodalmam lett. A barátommal minden éjjel együtt alszunk.
DE hogyha jönnek vendégek állandóan az én szobámban nézik a tévét, (pedig van három tvnk) állandóan ott vannak, sosem tudok elvonulni, és még az ágyamban is alszanak, mikor nagy házunk van és máshol is simán elférnének. De nem, nekem kell a saját szobából kimennem, vagy a barátomhoz kell mennem aludni , mert a rokonok alszanak a szüleim szerint a szobámba akkor.
Nem küldjetek ki őket csak úgy , hogy hello ez az én privát szférám. Annyira természetesnek veszik az egészet. Mit csinalnatok a helyemben?
"Megjönnek, itt vannak hetekig"
Bocs, de ha hetekre beköltöznek, azok már nem vendégek hanem lakók!!
1. én nem engednám meg, hogy odaköltöztesd a pasidat - mert EZT teszed
2. a szobád viszont a tiéd abban igazad van, hogy a rokonok ne oda cuccoljanak be
De a szüleid nyiván úgy vannak vele, ha az aktuális farok minden nap nálatok tanyázik, akkor 1-2 hetet kibírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!