Hogy élitek meg, ha az egyik gyermeketek jólétben él, míg a másik egyáltalán nem? Ha van ilyen köztetek vagy tudtok ilyen emberekről?
Én ismerek egy családot, gazdag nő, szegény pasi, gyerekük lesz hamarosan, aki jólétben fog felnőni.
A férfi keveset keres, annak is a 40%-a elmegy az előző kapcsolatából származó két gyerekére. És a gyerekei anyja sem keres sokat.
Nem tudom mit érezhet.
Ismertek ilyen családokat? Bántja ez azt a szülőt, aki ilyesmivel kénytelen szembesülni? Vagy úgy van vele, hogy ezt dobta a gép, mindenkinek más sorsot szánt az élet, és különösebben nem emészti magát miatta?
Ha az apat kidobta az ex mert azt hitte jobb pasit talat ?
Aztan koppon maradt a birosag pedig neki itelte a gyerekeket ?
Par evre a valasra pasi szerenyen elt fel fizeteset gyerekeknek utalta akik az uj neveloapjukat istenitettek.
Majd megismerkedik a pasi egy jol kereso tanult karriert befutott jol elo novel es csaladot alapitanak.
Kozben ex uj kapcsolta tonkremegy es marad a csoro elet neki es a gyerekeknek.
Oszinten nem tudom sajnalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!