Kötelessége-e a férjnek a feleségét eltartani, ha pld. Gyesen van, vagy Gyes után még sokéig nem talál munkát? Milyen költségeket kell kifizetnie: rezsi, kaja vagy egyéb is mint mobilteló havidíj, net, benzin, hitelrészlet, fodrász stb?
Nézd, a ti kapcsolatotok valószínűleg szilárd alapokon nyugszik ezért merted bevállalni és valljuk be a te példád igen ritka eset. És mint mondtam ebben az esetben ha az egyik félnek nincs jövedelme akkor maradjon annál a gyerek akinél van lakhatás. Te a házból ha válnátok jogosan nem kapnál semmit, mert a jelenlegi étel ital rezsi költséget a férjed állja. Érted mit mondok? Valószínűleg 3 diplomával el tudnál egy helyben helyezkedni és nem lenne a későbbiekben ilyen problémád, de abból ami a másiké nem illik kérni, ezt is mondtam.
Egyébként nem vagyok férfi, de ezt fentebb írtam, és az a 18 éves lány sem vagyok akit dada nevelt, csak egyforma vele a százalékom. Ja és azt sem írtam, hogy nincs gyerekem.
"Igy jelenleg nincs sajat jovedelmem, bevetelem onhibamon kivul, mert en 3 diplomas nokent felaldoztam a karrieremet a csaladert. "
A te döntésed, vagyis a te hibád (már ha hibaként éled meg hogy gondoskodó családanya vagy nem pedig karrierista férfigyűlölő szingli). Ne akard másra kenni.
Viszont így sok értelme nincs a diplomának, minek 3 ha egyet se használsz, nem értem.
87-es én is ezt mondom nem lehet pénzben mérni, de akkor ne is akarja senki pénzben megkapni és mint mondtam én a családi állapotomról és a gyerekeim számáról nem nyilatkoztam.
Én azt mondom jó hogy ti így éltek, mivel ti boldogok vagytok és boldog a családotok nem fenyeget a válás veszélye, téged nem is érint. Feltételezem nem is akarnád azt, ami nem a tiéd.
Ha nem lehetetlenítették volna el a vállalkozókat. Nem, nem a multikat! A vállalkozókat!
a kérdést nem értem. Ha elváltak akkor természetesen csak a megállapított összeget kell fizetnie az apukának. ha házasok akkor meg: ez milyen kérdés?!
Kedves 18 éves L,
Októberre várom az első kisbabánkat. 2 hónapot leszek otthon vele és aztán megyek vissza dolgozni, mert Édesanyám tud a picire vigyázni. Szeretnék a kicsivel maradni? IGEN!!!!!!!! Mert nem az Édesanyámnak szülöm, hanem magunknak. De ahol én élek hírből sem ismerik a gyes-t igaz, a dokit sem kell lefizetni, hogy rendesen ellásson...A férfiak nagy része eltartja feleségét aki otthon van jó pár gyerekkel. Nem azért mert lusta, hanem mert feleség és ANYA.
Számodra azonban ezek ismeretlen szavak hiszen túl fiatal vagy és nagyon kveset tapasztaltál az életből.
Ismeretlen szavak, mert veled Édesanyád sem foglalkozott, csak lepasszolt a dadának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!