Kötelessége-e a férjnek a feleségét eltartani, ha pld. Gyesen van, vagy Gyes után még sokéig nem talál munkát? Milyen költségeket kell kifizetnie: rezsi, kaja vagy egyéb is mint mobilteló havidíj, net, benzin, hitelrészlet, fodrász stb?
Miért kellene eltartani egy gyesen vagy gyeden élő nőt? Nem értem miért nem tudnak elmenni dolgozni szülés után mondjuk 6-hét szabadság után,otthon döglenek és azt hiszik a gyerek nevelés munka,szégyen gyesből élni. Én bejárónőt fizetnék.
18/L
"Csak ilyenkor nagyon felpattannak a ráérős nők, hogy mi az hogy a saját nemüket merik szidni, ha megnézed a válás témakört, ott is rendszeresen a férfiakat csesztetik, sokszor teljesen alaptalan"
Én már ide nagyon ritkán írok választ.
Tele van ez a topik frusztrált nőkkel, akik minden választ lehurrognak és lepontoznak amiben nem az van hogy minde nő tökéletes a pasik meg mind szemetek. Ezen élik ki magukat.
"Igazad van tényleg ezt csinálják. És akkor közben ők azok, akik miatt lenézik a nőket. Én is nő vagyok és undorodom ezektől a női felfogásoktól és szemléletektől amikkel itt találkozom"
Mert te még normális nő vagy. Általában ezek azok akiknek nincs is rendes kapcsolatuk (már ha van egyáltalán), és persze mindig a pasik hibája, hogy ők mindig egyedül vannak.
Tudom hogy ez off de nézt meg ennél a kérdésnél a kérdező válaszait: (meg egy két másikat)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
már le se merem írni a véleményem, de ez a nő nagyon megkeseredett és férfiellenes, vagy csak azért látom ezt mert pasi vagyik?
kedves 18éves lány!TE soha ne szülj,mert ezek szerint te már párnaposan lepasszolnád a dadának!!és egy hülye vagy,ha azt hiszed az egész napunk a döglésröl szól...
Ezek szerint a te anyukád is egész nap döglött amikor te kicsi voltál?6hetesen már bölcsibe vittek?
én azt nem értem,h egyálltalán miért kell szidni a nöi ill. a férfi nemet!néhány dolog nem nemtöl függ,hanem egyéntöl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!