A szüleim válnak. Mit tegyek, ha azt szeretném hogy boldogok legyenek újra?
Tudtam hogy nem működik köztük a dolog,meg is értettem miért,megbeszélték az ügyet,de látszik rajtuk hogy nem boldogok(erőltetett mosolyok,furcsa viselkedések)
Szeretném ha újra boldogok lennének igaz nem hanem is együtt akkor mással ezt én megérteném és a tesóm is.Ez ügyben tehetnék- e valamit szerintetek?
Egyelőre el kell válni a többi ráér,elvált nőként mondom ez nem varázsütésre megy. Évek is kellenek lehet h ujra kezdjék vkivel. Mondjuk boldog lehetsz társ nélkül is.Támogasd őket ennyit tudsz most tenni.
36N
A mit tegyek-es kérdésekre sajnos azt kell írnom, hogy semmit. Csak az ember az a lény, aki képtelen elfogadni vagy legalább tudomásul venni azt, hogy nem mindenre van ráhatása és nem kell örökké mindent konrollálni és uralni.
A párkapcsolati válságban lévő szülők nem hiszem hogy értékelnének egy minden lében kanál mindenbe belekotkodácsoló tettvágytól duzzadó gyereket. Ilyenkor az elfogadás, az együttérző támogatás többet segít mint mindenáron megoldani kéretlenül valaki problémáját.
Amit tehetsz:
- ha szilárd elhatározása mendkettejüknek, hogy válnak, tudomásul veszed,
- nem játszol házasságközvetítőt, hagyod, hogy maguk találják meg következő párjukat,
- nem szólsz bele és nem teszel megjegyzést választásukhoz/választotthukra,
- következő párjukkal igyekszel jó kapcsolatot kiépíteni, nem uszítod egymás ellen őket.
.
Nem írod, te mennyi idős vagy, de mindenképp tudomásul kell venned: a válás az ő, közös elhatározásuk, döntésüket neked el KELL fogadnod. Ezzel még mindketten szüleid maradnak.
Békén hagyod őket a tesóddal egyetemben :)
Nehéz időszak áll mögöttük-előttük, gondolom nem két perc alatt hozták meg a döntést, ami attól még piszok szar.
Sajnálom.
bocsánat a helyesírásért néha elírok dolgokat
elfogadtam'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!