Szerintetek nem ciki?
én 21 vagyok (lány), anyu 43. Fiatalos, laza anyuka, elég jó a kapcsolatunk, én is kijövök az ő barátnőivel, ő is az enyéimmel, szóval simán előfordul, hogy én megyek velük valahova, vagy ő velünk, legyen szó borkóstolóról, koncertről, moziról, péntek esti valahova beülésről, bármiről (nyilván akár kettesben is). A szülinapján elcsábítottuk diszkóba is, de az nem tetszett neki, így oda nem jön velünk.
Szerintem bizonyos kereteken belül nincs baj azzal, ha a szülő is jól érzi magát velünk, igaz, annak mondjuk örülök, hogy diszkózni nem jár velünk. De szerintem ez nagyban függ attól is, hogyan viselkedik a szülő, milyen a kapcsolat....az mondjuk már nekem is sok lenne, ha minden hétvégén jönni akarna, és szétcsapná magát.
Ha a fater fiatalos es vallalhato a fellepese (nem viselkedik gyerekesen, nem rug be, nem.log folyton a fia nyakan a buliban, nem atyaskodik), akkor egyaltalan nem ciki.
Egy munatarsam a gyerekeivel ment koncertekre es ott buliztak. Nem mindent csinaltak egyutt, de egyutt csápoltak, egyutt ittak es részben beszelgettek (mar amennyire lehet a zajban). De ez nem heti szinten van, hiszen a gyerekeinek megvan a sajat barati kore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!