Mit lehet tenni, ha szègyellem magam?
Hazassag , kulföldre költözes , szules , valas , magany .
Kirekesztettség érzés , pária érzés, megalázottság érzés , anyagi es lelki nyomor , de buszkeseg , emelt fö, higgadtság , sors tudomasul vétele .
Méltóság megörzése. Humor.
Visszaemlekszem a lányra, aki szép volt ( ma is az) , aki utan megfordultak, buszke volt .
Mégis szègyen a fogas miatt amit nem tudok felszerelni, bútorok miatt amiket nem tudok összerakni , tehetetlenseg . Ügyetlenseg érzés
Járok kelek mint akinek vaj van a sapkáján , nem merek sebezhetö lenni , mi van ha leneznek emiatt , ha azt hiszik ketsegbeesetten kapaszkodnák bárkibe , ha azt hiszik a ferjuket akarom elcsabitani ha nem éri meg velem baratkozni , ha igy nem vagyok erdekes
Falak mellett járok . A múltat próbálom kitörölni mindennap de meghatározza a jelenem , elsö két bemutatkozó mondat után kiderul h ott van a múlt , kisért , ” elvált nö”, van egy volt ferj
Fodrasz smink ajakfeltöltes , utalom a tükröt ! Valtoztatas , de a szégyen maradt
Szulöi ertekezletek , egyedul vagyok , vajon tudom biztositani amit mas ?
Eltörik bokam télen egyedul santikalok nincs ki segitsen .
Van aki hazavigye ? Kerdi az orvos . Nincs . Szánakozás
Munkahely interjù . Ajánlólevél kell . Nincs nem ismerek senkit .
Szégyenérzet , ügyetlennek érzem magam .
Hogy lehet ezt levetközni ? Buszken járni ? Kivert kutya vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!