Hat év után ott akar hagyni a barátom de én ebbe bele fogok halni. Azt mondja h már belefáradt h nem költöztem hozzá de már nem is akarná. Mit tegyek, hogy együtt maradjunk?
Az egyik előző kommentelővel kell egyetértsek. Ha valóban szereted,akkor nem csak magadat sajnáltatod,hanem elfogadod az ő döntését is. Hat év tudom,hogy hosszú idő,de nem világ. Olyan szinten nem függhetsz embertől, hogy "belehalj". Veled egyidős vagyok,túl pár fájó szakításon. De egyik után sem gondoltam,hogy vége az életemnek.Sz@r,nehéz,de fel kell állni.
(kicsit kíváncsivá tettél,hogy miket csináltál az egy hónapos mosolyszünet alatt...)
Szóval véleményem szerint,ha menni akar(nekem úgy jött le,hogy itt már nem csak a költözésről van szó)
Kitartás,barátnők,kikapcsolódás,és soksok sírás bnőkkel:)
14.05 vagyok
Ha Te nem akarsz odaköltözni hozzá és ő sem akar (tud) elköltözni az anyjától akkor minek vagytok még együtt? Amíg ki nem lesz fizetve a hitel vagy meg nem hal az anyja addig külön fogtok élni????????????????
"nem tudom mégmit mondhatnék hogy megváltozzon a véleménye"
Nem a véleményének kellene megváltoznia, hanem az érzéseinek, de ha "belefáradt", akkor ő már nem akar változtatni semmin.
"ebbebelehalok" - Nem, nem fogsz belehalni.
"annyira hozzánőttem" - ha csak ezért akarnál vele maradni, mert már annyira megszoktad, hát akkor inkább engedd elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!