Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hat év után ott akar hagyni a...

Hat év után ott akar hagyni a barátom de én ebbe bele fogok halni. Azt mondja h már belefáradt h nem költöztem hozzá de már nem is akarná. Mit tegyek, hogy együtt maradjunk?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 13:51
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Jó én is ödaköltöztem volnafél év után is ha nem az anyukájával kéne egy házba laknom hanem külön ketten.ha ottlaktam volna már rég nem lennénk együtt
2010. jún. 16. 14:50
 32/34 anonim ***** válasza:
76%

Az egyik előző kommentelővel kell egyetértsek. Ha valóban szereted,akkor nem csak magadat sajnáltatod,hanem elfogadod az ő döntését is. Hat év tudom,hogy hosszú idő,de nem világ. Olyan szinten nem függhetsz embertől, hogy "belehalj". Veled egyidős vagyok,túl pár fájó szakításon. De egyik után sem gondoltam,hogy vége az életemnek.Sz@r,nehéz,de fel kell állni.

(kicsit kíváncsivá tettél,hogy miket csináltál az egy hónapos mosolyszünet alatt...)

Szóval véleményem szerint,ha menni akar(nekem úgy jött le,hogy itt már nem csak a költözésről van szó)

Kitartás,barátnők,kikapcsolódás,és soksok sírás bnőkkel:)

2010. jún. 16. 15:14
 33/34 anonim ***** válasza:

14.05 vagyok

Ha Te nem akarsz odaköltözni hozzá és ő sem akar (tud) elköltözni az anyjától akkor minek vagytok még együtt? Amíg ki nem lesz fizetve a hitel vagy meg nem hal az anyja addig külön fogtok élni????????????????

2010. jún. 16. 15:41
 34/34 anonim ***** válasza:

"nem tudom mégmit mondhatnék hogy megváltozzon a véleménye"

Nem a véleményének kellene megváltoznia, hanem az érzéseinek, de ha "belefáradt", akkor ő már nem akar változtatni semmin.

"ebbebelehalok" - Nem, nem fogsz belehalni.

"annyira hozzánőttem" - ha csak ezért akarnál vele maradni, mert már annyira megszoktad, hát akkor inkább engedd elmenni.

2010. jún. 16. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!