Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hat év után ott akar hagyni a...

Hat év után ott akar hagyni a barátom de én ebbe bele fogok halni. Azt mondja h már belefáradt h nem költöztem hozzá de már nem is akarná. Mit tegyek, hogy együtt maradjunk?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 13:51
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
tudod mi lenne a jó ha nagyon hamar beletudnék szeretni valakibe
2010. jún. 16. 14:20
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha 6 év után idegen embereket kérdezel meg egy ilyen oldalon, akkor ott nagy bajok lehetnek. Arra nem gondoltál, hogy ez csak kettőtökre tartozik, és vele kéne megbeszélned?
2010. jún. 16. 14:21
 23/34 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd el, mindig van olyan pasi, aki boldoggá tudna tenni és nem okozna fájdalmat! Amikor borzasztóan szenvedtem a szerelmi bánatom miatt, ahogy írtam az imént, megismerkedtem (szándékosan) egy másik pasival, aki a tenyerén hordozott!!!! Ő valamelyest "vigasz" volt számomra. Ezért írtam, hogy mindig van pasi, aki ugyanakkor kényeztetne, nem bántana meg, ahogy a barátod. Igaz, az illető nem jelentett számomra sokat, csak "vigaszt", de jólesett a kedvessége irántam. Nem feküdtem le vele, nem ilyen típus vagyok, egyébként sem tudtam volna ezt megtenni, mert nagyon szerelmes voltam olyanba, aki ezt nem érdemelte meg...
2010. jún. 16. 14:22
 24/34 anonim ***** válasza:
Azt mért nem értette meg, hogy az anyós miatt nem akarsz odaköltözni? Szerintem az alap, hogy két felnőtt ember külön költözik, ha van hová. Ha nincs, akkor várnak...
2010. jún. 16. 14:22
 25/34 anonim ***** válasza:
77%
Már bocs de ha vele akarnál maradni akkor n em itt sajnáltatnádmagad hanem megváltoznál, hogy neki is jó legyen ne csak neked!
2010. jún. 16. 14:24
 26/34 anonim ***** válasza:
Még egy gondolat: a pasi, akibe nagyon szerelmes voltam, ahogy Te most a barátodba, kiderült róla, hogy egy kujon.... Szóval végképp nem érdemelte meg anno az érzelmeimet... Bár az, hogy kujon volt, akkor nem tudtam, csak később derült ki.
2010. jún. 16. 14:24
 27/34 anonim ***** válasza:
57%

Miért kell a muterhoz költözni? Miért nem lehet külön? Nem dolgoztok még? Nincs jövedelmetek?

Anyóshoz soha-soha-soha-soha nem költöznék. Pedig szegény családból származom, szóval nem az volt, hogy a szüleim lakást vettek nekem, ahova lehetett menni.

Amúgy amit a párod csinál, az érzelmi zsarolás. Így akarja kizsarolni, hogy odaköltözz az anyjához. Szerintem örülj, hogy megszabadulsz ettől a pasastól, mert

- anyuci picifia, és emellett a típus mellett még egy nő sem volt boldog.

- tipikus érzelmi bántalmazó, és emellett a típus mellett még egy nő sem volt boldog.

Aki azt írta, hogy a kérdezőnek kéne változnia, annak nincs igaza, a hapsinak kéne változnia, és végre felnőtt férfi létére leválni anyuciról.

2010. jún. 16. 14:28
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem anyuci kedvence fajta csak nem tudunk különköltözni mert hitel van aházukon és csakő dolgozik ő fizeti ezért nincs pénzünk albira
2010. jún. 16. 14:42
 29/34 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szereted, akkor elengeded, mert az is nézed, neki mi jó, nem csak azt, amit te akarsz.
2010. jún. 16. 14:46
 30/34 anonim ***** válasza:
Ha valaki 6 évig nem költözne össze velem, én is szakítanék vele. Sőt, nem is 6 év után, hanem 1-2. Mert ha szeret, akkor akarjon velem élni, ha meg nem szeret, akkor ne raboljuk egymás idejét.
2010. jún. 16. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!