Hat év után ott akar hagyni a barátom de én ebbe bele fogok halni. Azt mondja h már belefáradt h nem költöztem hozzá de már nem is akarná. Mit tegyek, hogy együtt maradjunk?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 13:51
21/34 A kérdező kommentje:
tudod mi lenne a jó ha nagyon hamar beletudnék szeretni valakibe
2010. jún. 16. 14:20
22/34 anonim válasza:
Ha 6 év után idegen embereket kérdezel meg egy ilyen oldalon, akkor ott nagy bajok lehetnek. Arra nem gondoltál, hogy ez csak kettőtökre tartozik, és vele kéne megbeszélned?
23/34 anonim válasza:
Ne felejtsd el, mindig van olyan pasi, aki boldoggá tudna tenni és nem okozna fájdalmat! Amikor borzasztóan szenvedtem a szerelmi bánatom miatt, ahogy írtam az imént, megismerkedtem (szándékosan) egy másik pasival, aki a tenyerén hordozott!!!! Ő valamelyest "vigasz" volt számomra. Ezért írtam, hogy mindig van pasi, aki ugyanakkor kényeztetne, nem bántana meg, ahogy a barátod. Igaz, az illető nem jelentett számomra sokat, csak "vigaszt", de jólesett a kedvessége irántam. Nem feküdtem le vele, nem ilyen típus vagyok, egyébként sem tudtam volna ezt megtenni, mert nagyon szerelmes voltam olyanba, aki ezt nem érdemelte meg...
24/34 anonim válasza:
Azt mért nem értette meg, hogy az anyós miatt nem akarsz odaköltözni? Szerintem az alap, hogy két felnőtt ember külön költözik, ha van hová. Ha nincs, akkor várnak...
25/34 anonim válasza:
Már bocs de ha vele akarnál maradni akkor n em itt sajnáltatnádmagad hanem megváltoznál, hogy neki is jó legyen ne csak neked!
26/34 anonim válasza:
Még egy gondolat: a pasi, akibe nagyon szerelmes voltam, ahogy Te most a barátodba, kiderült róla, hogy egy kujon.... Szóval végképp nem érdemelte meg anno az érzelmeimet... Bár az, hogy kujon volt, akkor nem tudtam, csak később derült ki.
27/34 anonim válasza:
Miért kell a muterhoz költözni? Miért nem lehet külön? Nem dolgoztok még? Nincs jövedelmetek?
Anyóshoz soha-soha-soha-soha nem költöznék. Pedig szegény családból származom, szóval nem az volt, hogy a szüleim lakást vettek nekem, ahova lehetett menni.
Amúgy amit a párod csinál, az érzelmi zsarolás. Így akarja kizsarolni, hogy odaköltözz az anyjához. Szerintem örülj, hogy megszabadulsz ettől a pasastól, mert
- anyuci picifia, és emellett a típus mellett még egy nő sem volt boldog.
- tipikus érzelmi bántalmazó, és emellett a típus mellett még egy nő sem volt boldog.
Aki azt írta, hogy a kérdezőnek kéne változnia, annak nincs igaza, a hapsinak kéne változnia, és végre felnőtt férfi létére leválni anyuciról.
28/34 A kérdező kommentje:
Nem anyuci kedvence fajta csak nem tudunk különköltözni mert hitel van aházukon és csakő dolgozik ő fizeti ezért nincs pénzünk albira
2010. jún. 16. 14:42
29/34 anonim válasza:
Ha tényleg szereted, akkor elengeded, mert az is nézed, neki mi jó, nem csak azt, amit te akarsz.
30/34 anonim válasza:
Ha valaki 6 évig nem költözne össze velem, én is szakítanék vele. Sőt, nem is 6 év után, hanem 1-2. Mert ha szeret, akkor akarjon velem élni, ha meg nem szeret, akkor ne raboljuk egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!