Hat év után ott akar hagyni a barátom de én ebbe bele fogok halni. Azt mondja h már belefáradt h nem költöztem hozzá de már nem is akarná. Mit tegyek, hogy együtt maradjunk?
Próbálj vele beszélni, üljetek le és beszéljétek meg!!! Ha már 6 éve együtt vagytok, ez a minimum, hogy MEGBESZÉLITEK a dolgot.
Ha mégis menni akar, próbáld meg valahogy túltenni magadat azon, hogy el akar menni. Erővel NEM tarthatod vissza. Ha SZERET, VISSZAJÖN. Ha NEM SZERET, NEM. Az, hogy szeret-e vagy nem, attól még nem vagy kevesebb vagy több. Nem szabad annyira erősen kötődnöd hozzá, ahogy írod, bár az tény, a szerelem nemes érzés, de saját magadat is tartsd már valamennyire többre!
Senki nem pótolhatatlan, ha nem lesz folytatása mégsem a kapcsolatnak, lesz még szerelem az életedben, nem ő az egyetlen pasi a világon.
14:03-as vagyok ismét:
én is voltam már annyira szerelmes, hogy azt hittem, belehalok. Le is fogytam fogyókúra nélkül a bánatba. Úgy éreztem, soha többé nem leszek boldog nélküle!
Az idő szépen begyógyította a lelki sebemet, nemrég összetalálkoztam "Vele", és az égvilágon semmi hatást nem gyakorolt rám.
Azóta szeretek másik férfit és ugyanakkor "Ő", akibe belezúgtam nagyon, már az égvilágon nem jelent nekem semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!