Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hat év után ott akar hagyni a...

Hat év után ott akar hagyni a barátom de én ebbe bele fogok halni. Azt mondja h már belefáradt h nem költöztem hozzá de már nem is akarná. Mit tegyek, hogy együtt maradjunk?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 13:51
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
de itt ő akar szakitani énnem ,csak én annyira ragaszkodok hozzá hogy tényleg bele fogok halni ha ott hagy!egyszer már volt egy 1 hónapos szünetünk és ne tudd meg miket csináltam
2010. jún. 16. 14:03
 12/34 A kérdező kommentje:
Te hogyan tetted túl magad rajta?
 13/34 anonim ***** válasza:
85%

Próbálj vele beszélni, üljetek le és beszéljétek meg!!! Ha már 6 éve együtt vagytok, ez a minimum, hogy MEGBESZÉLITEK a dolgot.

Ha mégis menni akar, próbáld meg valahogy túltenni magadat azon, hogy el akar menni. Erővel NEM tarthatod vissza. Ha SZERET, VISSZAJÖN. Ha NEM SZERET, NEM. Az, hogy szeret-e vagy nem, attól még nem vagy kevesebb vagy több. Nem szabad annyira erősen kötődnöd hozzá, ahogy írod, bár az tény, a szerelem nemes érzés, de saját magadat is tartsd már valamennyire többre!

Senki nem pótolhatatlan, ha nem lesz folytatása mégsem a kapcsolatnak, lesz még szerelem az életedben, nem ő az egyetlen pasi a világon.

14/34 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy énnem is szeretnék már mást soha.mert egy pasiba se fogok tudni megbizni soha
2010. jún. 16. 14:05
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha el akar menni úgy is elmegy,hiába akarod visszatartani. Viszont megértelek, hogy nem akarsz az anyjához költözni,én sem tenném.Viszont ha már 6 éve együtt vagytok felmerülhetett volna az albérlet kérdése, ahová lehet te is szívesebben mennél mint az anyja mellé.Másrészt ha meg nem akar elköltözni anyuci mellöl akkor jobb is ha vége mert egy anyucipicifiával nem lesz boldog jövőtök.
2010. jún. 16. 14:05
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
most ezt érzed...de ez meg fog változni. próbáljátok megbeszélni...
2010. jún. 16. 14:06
 17/34 anonim ***** válasza:

14:03-as vagyok ismét:

én is voltam már annyira szerelmes, hogy azt hittem, belehalok. Le is fogytam fogyókúra nélkül a bánatba. Úgy éreztem, soha többé nem leszek boldog nélküle!

Az idő szépen begyógyította a lelki sebemet, nemrég összetalálkoztam "Vele", és az égvilágon semmi hatást nem gyakorolt rám.

Azóta szeretek másik férfit és ugyanakkor "Ő", akibe belezúgtam nagyon, már az égvilágon nem jelent nekem semmit...

2010. jún. 16. 14:10
 18/34 A kérdező kommentje:
Én te mennyi idő alatt tetted túl magad a dolgon?
2010. jún. 16. 14:14
 19/34 anonim ***** válasza:
Hát, ahogy visszagondolok, kb. szűk egy év. Bár már jó 10 éve volt....
2010. jún. 16. 14:16
 20/34 A kérdező kommentje:
Én annyit nem birok ki hogy szenvedjek én nem tudom mitfogok csinálni belefogok dögleni rajtam senki sesegithet márén szeretnék vele maradni jaés holnap lesz a szülinapom annyira reménykedem hogy talán ma történik vmi csoda és együtt maradunk annyira szeretem
2010. jún. 16. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!