Hogy viszonyultatok a nevelőapátokhoz?
Az elején nagyon rossz volt!!Nem szerettem az új helyzetet!!Anyukámról is meg volt a véleményem!Aztán eltelt 10év és már teljesen olyan mintha az apukám lenne!:)
Szeretem őt!!De azért az apukámat is!!Így 2apukám van!:)
14 L vagyok.remélem nem bíj,hogy írok :)
Anyumék nagyon "csúnyán" váltak el.
Aztán elköltöztünk,és bekerült a képbe a nevelőapum.
először csak futólag találkoztam vele,de utánna egyre sűrübben jött,aztán pedig anyu a kérdés elé állított "mit gondolnál arról,ha ide költözne?"..mondtam,hogy semmi akadálya,mert megkedveltem :)
Egy értelmes,okos,humoros,szókimondó ember.
Nagyon jókat lehet beszélgetni.Néha vannak nézeteltéréseink,de megoldjuk őket,próbálunk egymáshoz alkalmazkodni.Egy komolyabb veszekedésünk volt,de azt is megoldottuk.
Én nagyon szeretem és tisztelem őt :)
ma 11:50
vagyok
azt lefelejtettem,bár szerintem kiderült az írásomból,hogy anyukámmal végig jó volt a kapcsoltaunk.meg tudtunk beszélni mindent :)
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kedves 14 éves lány, dehogy baj, örülök, hogy írtál, pontosan erre voltam kíváncsi :)
Várom a további válaszokat!
Nekem nem elváltak, hanem apum elhunyt :( Egyébként tök jóban vok a nevelőapámmal, jobban, mint anyámmal :P Sokkal jobban meg tudjuk érteni egymást.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!