Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hívnál családtagot dolgozni a...

Hívnál családtagot dolgozni a te munkahelyedre?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a testvéred munkanélküli lenne, a cégednel meg pont hirdetnének állást, odahívnád? Nem zavarna, hogy egy helyen dolgoztok? Nem együtt, mert önálló a munkavégzés, de nem nagy cég, tehát mindenki ismer mindenkit, folyamatos a találkozás.
2018. jún. 8. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
A jelenlegire biztos nem!
2018. jún. 8. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy helyre mentünk anyukámmal dolgozni. Szünetben szoktunk egymással is beszélgetni, nem okozott gondot.

Most a párom és anyukám dolgoznak egy helyen. Hasznos nagyon, ha valamit személyesen kell megbeszélni, vagy küldeni akarunk egymásnak valamit, hogy mindennapi kontakt van.

2018. jún. 8. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ocsemnek mar nem egyszer alanlottam, de egeszsegugyi okokbol es nyelvtudas hianyaban nem alkalmas.

Viszont van olyan is akit akkor sem ajanlanek ha o otthon ehezne, nalunk meg emberhiany lenne, ami amugy van, csak nem vesznek fel tul gyakran.

2018. jún. 8. 15:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát apám ezzel szívta meg szegény, tesómat beajánlotta egy nagyon jó helyre, reménykedve, hogy majd megváltozik és megbecsüli az állást.

Pár hónapig bírta, aztán...mindegy nagyon égő volt, apámon csattant az egész, ez a kis hülye meg csak vonogatta a vállát.

Ráadásul én akkoriban nagyon szar melót végeztem negyedannyiért. Ez meg simán eldobta.

Viszont van pozitív példa is.

De ezt te tudod, kérdező, hogy a testvéred milyen, mit bír, megbízható-e? Annak fényében mérlegelj, gondold át, eddig hogyan teljesített más helyeken.

2018. jún. 8. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem.

Mert ismerem a testvérem, és tudom, mennyire link, mindenhonnan elkésik, aztán ő van felháborodva... De más testvére biztos más.

Egyik helyen, ahol dolgoztam, volt egy pasi (megbízható, jó munkaerő volt), odavitte a fiát dolgozni. Hamar megbánta, jól lejáratta a kis nyikhaj, ki is rúgták hamar. Az apját nem, de gondolom, szerencsétlennek égett a pofája a gyereke miatt.

2018. jún. 8. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!