Rokon kisgyerek látogatása elől hogy lehetne kitérni?
Nem értem, hogy miért nem lehet a szemébe mondani anyának is, meg a lánynak is, hogy neked ennyi közös időtöltés bőven elég. Neked egyáltalán nincs igényed arra, hogy több időt töltsetek együtt, keveset vagy itthon, és neked is megvannak a magad programjai, a magad társaságával.
Miért kell hitegetni, ha eszed ágában sincs elvinni? Nem hülye csak, kicsi. Anyuka reakciója meg ne érdekeljen.
Itt pár ember nagyon el van tévedve... :D
Nem az a gond, hogy apa rokonai. Ugyanis a válás miatt nem lett rosszabb egyik oldallal sem a kapcsolatom, apával is jóban vagyunk. Egy ilyen kislányért akkor sem rajonganék, ha pl. az anyám lánya lenne. Ez apától, a válástól teljesen független. Továbbá gyereket nem fogok bántani, pofozgatni. A sajátomat sem, nemhogy másét.
Nyilván, ha ennyi időd van, nem akarod, hogy más ossza be. Érthető, ha az anyja szeretne pár szabad órát, de ezért nem kéne megnehezíteni a dolgod.
Én megmondanám az igazat, elég belőle egy óra bőven, nem vágysz többre. Nem erőszakolhatja rád
Jaj, állítsd le őket még most, ez nálunk odáig fajult, hogy egy teljes nyárra "rám bízták a gyereküket". Gyakorlatilag heti két napom volt bármire is, amúgy a lányra kellett vigyázni.
Nem mehettem sehová, mert ment a hiszti, a takarodj itthonról, stb.
A végén meg kaptam egy tábla csokit "köszönetképp".
Mondd meg, hogy az Ő gyerekét nevelje, pesztrála Ő, NEM a Te feladatod.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!