Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Mit lehet olyankor...

SOS! Mit lehet olyankor tenni, ha valamelyik rokon nem akar elmenni egy családtól, illetve mindenért beszólogatna? Meddig szabad elmenni? Külön törvény van az ilyen helyzetekre?

Figyelt kérdés
Mindjárt itt lesz nálunk egy mindenért pampogó alak, aki sajnos a rokonom. Itt van most a párom és ő is és én is forró fejűek vagyunk. Alapból sok van a rovásán és egy hajszál választja el attól, hogy darabokra szedjem! Tudom, nem megoldás az erőszak, de sajnos kaptam már tőle annyi rosszat, hogy nem is tudok és nem is vagyok hajlandó másként tenni. Anyuék házában élek még, de anyukámat is kritizálja mindig.

2018. jún. 3. 07:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem, csináljatok minél több programot a pároddal erre a két napra. Inkább csak aludni menjetek haza.
2018. jún. 3. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
"Ha engem vagy a páromat inzultálná, akkor mit csináljak, csináljunk?" Mármint, ha szóban inzultál? Akkor ne fogd vissza magad és küldd el melegebb éghajlatra...
2018. jún. 3. 22:42
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Viszont a parod, próbáljon "háttérben maradni", nehogy a szüleid őrá haragudjanak meg és és "tiltsák ki" a házból.
2018. jún. 3. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
41%

"Egy két napig lesz itt."

Jééézusom.

A kérdést sikerült annyira túltolni, a külön törvény kérdezésével és más tupírozással, hogy a kérdés alapján úgy hittem, hogy évek óta veletek él egy családtag, aki az évek alatt elszemtelenedett és már be is szólogat nektek. És hamarosan hazajön a munkahelyéről és ismét folytatja a szekálást. Még meg is sajnáltalak.

Aztán kiderül, hogy apukád meghívására 1-2 napra jön valaki, aki ellenszenves neked...

Szóval nagyon nem sikerült a kérdést jól megfogalmazni, lényeges dolgok maradtak ki és egyoldalúan, a te nézőpontod alapján lett elferdítve az egész. Jó lenne Apádtól is meghallgatni ugyanezt a történetet, ő vajon hogy adja elő...

A külön törvény mihez kellene? Apádat akarod a meghívásáért bolondokházába csukatni? Vagy a kekec rokont állítanád a kivégzőosztag elé?

2018. jún. 8. 11:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha anyád házában élsz, az ő vendégét nem dobhatod ki. De elutazhattok arra a két napra valahová, míg ott lesz. Nem vagy köteles barátkozni velük, ne is vitatkozz az öregeiddel erről.
2019. szept. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!