Mit tennétek ha a férjetek részegen jönne haza miközben te otthon várod a születésnapja alkalmából tortával és egyéb mással?
Én ráhagynám, de másnap megpróbálnám vele megbeszélni, hogy ez mi volt, és hogy többet ne forduljon elő, különben válok. Alkoholista apa mellett nőttem fel, sajnos zero toleranciám van az ilyenek felé, egyszerűen annyira taszít, ha valaki részeg, annyira feszengek és rosszul érzem magam, hogy nem tudom elviselni.
Emiatt nyilván magam mellé nem választok olyat, aki (sokat) iszik (1-2 sör belefér, de ennyi a max mellettem), ezért akasztana ki, ha egyszer csak részegen jönne haza.
Beállítanám a zuhany alá, az ágy mellé állítanék egy vödröt, lavórt, belediktálnék legalább fél üveg vizet, mielőtt hagyom elaludni.
Aztán bontanék egy sört, és megnéznék egy filmet.
De a párom egyszer rúgott be teljesen, akkor kb. sírva kérte, hogy ne haragudjak és bocsássak meg neki, hülye volt és sajnálja. Ezt addig, míg el nem aludt szóval eszem ágában nem volt hragudni rá.
Más: ha nekiállok vele ordítani jobb lesz?
Dehogyis, épp ellenkezőleg, ő sem bánt, mikor sebezhető vagyok (pl. mensruálok és csak feküdni van erőm), én sem teszem ezt vele, mikor a világát nem tudja esetleg.
A másnapos fejfájás úgyis elég "büntetés" lesz neki.
Fogalmam sincs. A férjemet 25 év házasság alatt még ittasan sem láttam, nemhogy részegen.
Lehet annyira meglepődnék, hogy belémfagyna a szó, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!