A fiam bejelentette: egy 20 évvel idősebb nővel van együtt. Mit tegyek?
Az én fiam 20 évesen jött össze egy 29 éves 1 gyerekes anyukával. A fiam apja amíg élt ellenezte, én úgy voltam vele, hogy felnőtt férfi, és nem tudhatom meddig fog tartani. Én sosem szóltam bele.
Ma a fiam 37 a felesége 46 éves. Még mindig együtt vannak, boldogok. Az idő őket igazolja, hogy nem minden a kor (bizonyos életkorban, mert ugye 12 éves kislány 40 éves férfival az nem jó párosítás) Kedvelem a menyemet, és mindig mosolygok amikor az ismerőseim azt hiszik a menyem fiatalabb mint a fiam. Szerintem a fiamhoz fiatalodott..
20
Négy gyerekem van és én írtam a hárpiaságot. Az eg hárpia, aki egy kapcsolatban nem azt látja a felnőtt (!) gyereke életében, amit egyszer már leírtam, de csak neked leírom még egyszer.
Épeszű szőlőnek az a fontos, hogy a felnőtt (!) beszámítható (!) gyereke, egy önkéntes (!) kapcsolatban, kölcsönös (!) szeretetben (!) és tiszteletben (!) létezik.
Aki meg egy idióta, az azt nézi, hogy a felnőtt gyereke ne a fentieknek megfelelve éljen, hanem általa kitalált ostobaságok közepette. És mivel a felnőtt felnőtt, nem köteles eltűrni, hogy kívülről a hülye, hárpia bele akar szólni, minden ok nélkül.
Mert ez nem ok. Ha bántanák, kényszerítenék vagy boldogtalan lenne, az ok lenne, semmi egyéb nem az.
"Épeszű szőlőnek az a fontos, hogy a felnőtt (!) beszámítható (!) gyereke, egy önkéntes (!) kapcsolatban, kölcsönös (!) szeretetben (!) és tiszteletben (!) létezik."
Sajnos akik ilyeneket írnak, hogy ne szólj bele a fiad életébe, csak hadd legyen boldog ahogy akar, még biztos nem tapasztalták meg azt az érzést, amikor a fiatal férfi be akarja mutatni a "barátnőjét", majd pedig beállít egy ötvenéves asszonnyal. Garantálni merném, hogy az összes itteni ember szívná a fogát, akkor is ha nem szólna bele.
Igen, ne tegye meg. Én is ezt mondom. Ne szóljon bele abba hogy kit választott párjául a gyereke. De hogy ha azt meri itt bárki is állítani, hogy rögtön elfogadná a gyerekének az ötven éves párját, az ordas nagyot hazudik.
ma 17:19
"Amíg nem velem történik addig ez nem is létező gond."
Aztán lehet ténylegesen szembesülni a meleg gyerekkel, a brutál korkülönbséggel, 30 évesen is otthon lakóval, muszlim férjjel és hasonlókkal.
Itt a gyakorin meg mindenki annyira toleráns és megértő amennyire csak elvárják, ellenérizni senki nem fogja.
Azt hittem, kicsi fiú, ahol vársz pár hónapot s úgyis szétmennek...
De itt még egyszerűbb. Felnőtt férfi, ez merőben az ő dolga, ne szólj bele. Ha tényleg felnőtt férfi, úgyse hagyja, nem mintha egy tininek meg lehetne mondani, kivel kavarjon :)
Igen, lehet, hogy kihasználja, ahogy egy 21 vagy 30 éves nő is simán megtehetné ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!