Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam bejelentette: egy 20...

A fiam bejelentette: egy 20 évvel idősebb nővel van együtt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A fiam 28, a nő 48. Fogalmam sincs, hogyan kellene kezelnem a helyzetet.Nyilván a gyerekem boldogsága a legfontosabb, de akárhogy is, egy szülő se ilyen párt képzel el a gyereke mellé. Ha még 10 év lenne a különbség, azt mondom, érdekes, de oké. De 20??? Állítása szerint a nő gondolkodása fogta meg, hogy el lehet vele beszélgetni mindenről, ellentétben a vele egyidős lányokkal. Felvetettem a gyerek témát is, azért egy 48 éves nőnek már hova lesz gyereke? A fiam azt mondja, ismer olyat, aki 50 évesen szült, így nem aggódik. Úgy érzem tehetetlen vagyok (felnőtt férfi, nem mondhatom meg neki, hogy mit tegyen vagy mit ne), és hátra dőlve kell végig néznem, ahogy a fiam tönkreteszi az életét... Mi van ha ez a nő csak kihasználja? Csak egy gyereket akar még csináltatni magának? Tanácstalan vagyok. Más is volt már hasonló helyzetben?

2018. máj. 29. 15:10
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
60%

Az én fiam 20 évesen jött össze egy 29 éves 1 gyerekes anyukával. A fiam apja amíg élt ellenezte, én úgy voltam vele, hogy felnőtt férfi, és nem tudhatom meddig fog tartani. Én sosem szóltam bele.

Ma a fiam 37 a felesége 46 éves. Még mindig együtt vannak, boldogok. Az idő őket igazolja, hogy nem minden a kor (bizonyos életkorban, mert ugye 12 éves kislány 40 éves férfival az nem jó párosítás) Kedvelem a menyemet, és mindig mosolygok amikor az ismerőseim azt hiszik a menyem fiatalabb mint a fiam. Szerintem a fiamhoz fiatalodott..

2018. máj. 29. 16:29
 22/50 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarlak elkeseríteni, de a rokonságomban van egy ilyen páros. A nő 27 évvel idősebb, mint a férfi, aki most 42. Már 20 éve együtt vannak, házasok, gyerek nincs. Nem tudsz mit tenni, majd idővel kiderül, hogy tartós lesz-e a dolog.
2018. máj. 29. 16:29
 23/50 anonim ***** válasza:
57%
21# azért 9, vagy 20 év nem mindegy.... :)
2018. máj. 29. 16:36
 24/50 anonim ***** válasza:
50%

20

Négy gyerekem van és én írtam a hárpiaságot. Az eg hárpia, aki egy kapcsolatban nem azt látja a felnőtt (!) gyereke életében, amit egyszer már leírtam, de csak neked leírom még egyszer.

Épeszű szőlőnek az a fontos, hogy a felnőtt (!) beszámítható (!) gyereke, egy önkéntes (!) kapcsolatban, kölcsönös (!) szeretetben (!) és tiszteletben (!) létezik.

Aki meg egy idióta, az azt nézi, hogy a felnőtt gyereke ne a fentieknek megfelelve éljen, hanem általa kitalált ostobaságok közepette. És mivel a felnőtt felnőtt, nem köteles eltűrni, hogy kívülről a hülye, hárpia bele akar szólni, minden ok nélkül.

Mert ez nem ok. Ha bántanák, kényszerítenék vagy boldogtalan lenne, az ok lenne, semmi egyéb nem az.

2018. máj. 29. 16:39
 25/50 anonim ***** válasza:
57%

"Épeszű szőlőnek az a fontos, hogy a felnőtt (!) beszámítható (!) gyereke, egy önkéntes (!) kapcsolatban, kölcsönös (!) szeretetben (!) és tiszteletben (!) létezik."

Sajnos akik ilyeneket írnak, hogy ne szólj bele a fiad életébe, csak hadd legyen boldog ahogy akar, még biztos nem tapasztalták meg azt az érzést, amikor a fiatal férfi be akarja mutatni a "barátnőjét", majd pedig beállít egy ötvenéves asszonnyal. Garantálni merném, hogy az összes itteni ember szívná a fogát, akkor is ha nem szólna bele.

Igen, ne tegye meg. Én is ezt mondom. Ne szóljon bele abba hogy kit választott párjául a gyereke. De hogy ha azt meri itt bárki is állítani, hogy rögtön elfogadná a gyerekének az ötven éves párját, az ordas nagyot hazudik.

2018. máj. 29. 17:19
 26/50 anonim ***** válasza:
63%

ma 17:19

"Amíg nem velem történik addig ez nem is létező gond."

Aztán lehet ténylegesen szembesülni a meleg gyerekkel, a brutál korkülönbséggel, 30 évesen is otthon lakóval, muszlim férjjel és hasonlókkal.

Itt a gyakorin meg mindenki annyira toleráns és megértő amennyire csak elvárják, ellenérizni senki nem fogja.

2018. máj. 29. 17:26
 27/50 anonim ***** válasza:
49%
27# hát biztos nagyon jó vele a 69.:D
2018. máj. 29. 17:32
 28/50 anonim ***** válasza:
28%
Pont semmi közöd hozzá, kivel van :D
2018. máj. 29. 17:41
 29/50 anonim ***** válasza:
78%

Azt hittem, kicsi fiú, ahol vársz pár hónapot s úgyis szétmennek...

De itt még egyszerűbb. Felnőtt férfi, ez merőben az ő dolga, ne szólj bele. Ha tényleg felnőtt férfi, úgyse hagyja, nem mintha egy tininek meg lehetne mondani, kivel kavarjon :)

Igen, lehet, hogy kihasználja, ahogy egy 21 vagy 30 éves nő is simán megtehetné ezt...

2018. máj. 29. 17:43
 30/50 anonim ***** válasza:
45%
Normális családban a gyerek boldogsága a lényeg,h azzal legyen akit szeret,nem az h apunak anyunak szomszédnak,ükmaminak megfeleljen a gyerek partnere..
2018. máj. 29. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!